شنبه 25 آذر 1396
تاريخ:بيستم و پنجم بهمن 1394 ساعت 15:44   |   کد : 118
سارا جعفریان




کارنامه تحصیلی و شغلی ( C.V )

 

مشخصات فردی

نام

سارا

نام خانوادگی

جعفریان

سال تولد

1351

محل کار

دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه

تلفن محل کار

 

تلفن همراه

09123110253

Email: Sara_jafary2002@yahoo.com

 

سوابق تحصیلی

رشته تحصیلی

گرایش

درجه علمی

دانشگاه

شهر

کشور

تاریخ فراغت از تحصیل

مهندسی علوم وصنایع غذایی

تبدیل فراورده ها

کارشناسی

با معدل40/17

فردوسی مشهد

مشهد

ایران

1376

مهندسی علوم وصنایع غذایی

تبدیل فراورده ها

کارشناسی ارشدبامعدل50/17

صنعتی اصفهان

اصفهان

ایران

1380

مهندسی علوم وصنایع غذایی

تکنولوژی مواد

دکتری با معدل 52/19

آزاد اسلامی

سبزوار

ایران

1393

 

پایان نامه ها

 

عنوان پایان نامه

مقطع تحصیلی

استاد راهنما

استاد مشاور

تاثیررقم وتیمار حرارتی مقدماتیب سیب زمینی بر کیفیت فرنچ فرایز

کارشناسی ارشد

دکتر شهرام دخانی

دکترغلامحسین کبیر

ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره کاسبرگ چای ترش بر پایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان

دکتری

دکترعلی مرتضوی

دکتر امیرحسین الهامی

         

 

سابقه ارائه خدمات آموزشی

موسسه محل تدریس

سمت

عنوان درس/مقطع تحصیلی

دانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه

عضو هیئت علمی

اصول نگهداری مواد غذایی/کارشناسی

دانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه

عضو هیئت علمی

تکنولوژی روغن های خوراکی/کارشناسی

دانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه

عضو هیئت علمی

صنایع شیر/کارشناسی و کارشناسی ارشد

دانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه

عضو هیئت علمی

اصول مهندسی صنایع غذایی/کارشناسی و کارشناسی ارشد

دانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه

عضو هیئت علمی

کنسروسازی/کارشناسی

دانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه

عضو هیئت علمی

تکنولوژی قند/کارشناسی

دانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه

عضو هیئت علمی

خواص بیوفیزیک  /کارشناسی ارشد

دانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه

عضو هیئت علمی

فناوری های نوین صنایع غذایی/کارشناسی ارشد

دانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه

عضو هیئت علمی

انتقال جرم وجرارت/کارشناسی ارشد

دانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه               

عضو هیئت علمی

پسماندهای باارزش صنایع غذایی/کارشناسی ارشد

دانشگاه آزاداسلامی واحد نور

هیات علمی مامور

رئولوژی پیشرفته/دکتری تخصصی

دانشگاه آزاداسلامی واحد نور         

هیات علمی مامور

پسماندهای باارزش صنایع غذایی/کارشناسی ارشد

 

 

 

 

 

 

 سایرسوابق شغلی

عنوان پست

محل خدمت

از تاریخ

تا تاریخ

مسول فنی

کارخانه ماکارونی تجلیل مشهد

1376

1378

مدیرفنی

شرکت مهندسین مشاورفرزان راد تهران

1381

1383

مدیرتحقیق وتوسعه

شرکت زرین لبن پارس تهران

1383

1385

 

تشویق ها جوایز تقدیر ها

عنوان

علت دریافت

محل دریافت

مقام اعطا کننده

تاریخ دریافت

رتبه اول

رتبه اول مقطع کارشناسی ارشد

دانشگاه صنعتی اصفهان

ریاست تحصیلات تکمیلی

1380

رتبه اول

رتبه اول مقطع دکتری

دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار

ریاست واحد

1393

 

 

 

 

 

 

سایر فعالیتها

مدیرگروه آموزشی کشاورزی دانشگاه سوادکوه از مهر1388 تا یهمن 1389

عضوشورای پژوهشی دانشگاه سوادکوه از 1387تا1388

 عضوشورای پژوهشی بانوان دانشگاه سوادکوه از 1387 تا 1388

 

عضو کمیته انضیاطی هیات علمی دانشگاه  1387

دبیرعلمی چهارمین همایش منطقه ای امنیت غذایی سوادکوه 1386

دبیرعلمی دومین و سومین همایش ملی امنیت غذایی سوادکوه در سال های 1391 و1392

کارشناس رسمی دادگستری دررشته مسمومیت های غذایی

دبیرعلمی پنجمین همایش ملی امنیت غذایی

 

 

 

طرح های تحقیقاتی

عنوان طرح

مجری

همکاران طرح

مشخصات همکاران

سال

سازمان حامی

تولیدنان با ماندگاری بالا

ساراجعفریان

 

 

1383تا1386

صنایع غذایی مائذه

تاثیر هیدروکلوئیدهای گوار و cmc بر ماندگاری نان بربری

ساراجعفریان

دکترمحمد احمدی

عضو هیات علمی دانشگاه

1387

دانشگاه آزاد اسلامی

 

 

 

 

 

 

                 

 

 

 

مقالات چاپ شده در نشریات فارسی

عنوان مقاله

نام نشریه

ناشر

شماره نشریه

تاریخ

 تاثيرحرارت دهي و رقم سيب زميني بر خواص کيفي فرنچ فرايز سيب زميني

علوم و فنون کشاورزی

دانشگاه صنعتی اصفهان

 

1386بهار

تاثير حرارت مقدماتي واستفاده از پوشش هيدروکلوئيدي بر کيفيت فرنچ فرايز سيب زميني

علوم و صنایع کشاورزی

دانشگاه فردوسی مشهد

 

1385زمستان

 

 

 

 

 

 

مقالات چاپ شده درنشریات خارجی

date

country

Publisher title

Paper title

2014

OZBIKESTAN

CHEMISTRY OF NATURAL COMPOUNDS

stabilization of sunflower oil supplemented by roselle

2014

ELECTRONIC J.

  j. of applied science & agriculture

total phenilic content & antioxidant activity of roselle calyces extracts

 

 

 

 

 

 

 

مقاله ارائه شده در کنفرانس خارجی

date

Conference title

city

Paper title

 

2010

The first Int. food science turkey congress

Antalya

 The effect of guar & CMC on Barbary bread shelf life

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مقالات ارائه شده در همایشها

عنوان مقاله

نویسندگان

نوع ارائه

عنوان همایش

سال برگزاری

محل برگزاری

ترکیبات و خواص آنتی اکسیدانی کاسبرگ چای ترش

ساراجعفریان

پوستر

سومین کنگره ملی گیاهان دارویی

1393

مشهد

بررسی ویژگی ها ورئولوژی سیال شیره انگور

ساراجعفریان

حمید توکلی

 

پوستر

همایش کشوری ایمنی مواد غذایی و آشامیدنی

1389

ساری

بهينه سازي خشک کردن اسمزي ميوه آناناس با امواج فراصوت و به روش بيتشرين سطح پاسخگو

ساراجعفریان

نرگس رحیمی

سخنرانی

سومین همایش ملی امنیت غذایی

1392

سوادکوه

جالش های بسته بندی محصولات کشاورزی درایران

ساراجعفریان

سخنرانی

دومبن همایش ملی امنیت غذایی

1391

سوادکوه

مروری برجدیدترین دستاوردهای خوردگی در صنایع غذایی

ساراجعفریان

سخنرانی

اولین همایش ملی امنیت غذایی

1390

سوادکوه

ترکیبات زیست فعال طبیعی درمواد غذایی

ساراجعفریان

شهرام دخانی

پوستر

کنگره ملی صنایع غذایی

1380

علوم وتحقیقات تهران

توسعه صنعتي تکنيک هاي بسته بندي در فراورده هاي دريايي

ساراجعفریان

یاسمن فهیم

سخنرانی

نخستین همایش منطفه ای شیلات

1387

سوادکوه

عوامل موثر بر ترکيب اسيدهاي چرب شير وتاثير آن بر خواص فراورده هاي لبني

ساراجعفریان

داریوش خادمی

سخنرانی

پنجمین همایش منطقه ای شیلات

1388

سوادکوه

پيدايش لکه سياه ميگوي پرورشي و بررسي روش هاي کاربردي جلوگيري از آن

یاسمن فهیم دژبان

ساراجعفریان

پوستر

همایش ملی آبزیان

1390

بوشهر

 

دوره ها و کارگاه های آموزشی گذرانده شده

عنوان دوره

محل برگزاری

تعداد ساعت

تاریخ

استخراج به روش مایع فوق بحرانیCO2 وفناوری مادون بحرانیآب

پژوهشکده علوم و صنایع غذایی مشهد

16

مرداد89

مدیریتتحقیقوتوسعهواحدهايصنعتیومعدنیتکمیلی

سازمان پژوهش های علمی صنعتی خراسان رضوی

16

1390

GMP ,HACCP

نمایندگی آکسفورد درایران

16

2010

فرمولاسیون های غذایی

شرکت NATIONAL STARCH هامبورگ

100

2003

فناوری های نوین صنایع لبنی

شرکت DMV هلند

24

2002

کارگاه های جدول آ و ب دانشگاه

 

 

 

دوره مقدماتی لیدرشیب

انستیتو تغذیه وتحقیقات صنایع غذایی ایران

16

دی 95

آشنایی با افزودنی های غذایی شرکتHann

کشورامارات

24

2017

 

 

 

 

کارنامه تحصیلی و شغلی ( C.V ) مشخصات فردی نام سارا نام خانوادگی جعفریان سال تولد 1351 محل کار دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه تلفن محل کار تلفن همراه 09123110253 Email: Sara_jafary2002@yahoo.com سوابق تحصیلی رشته تحصیلی گرایش درجه علمی دانشگاه شهر کشور تاریخ فراغت از تحصیل مهندسی علوم وصنایع غذایی تبدیل فراورده ها کارشناسی با معدل40/17 فردوسی مشهد مشهد ایران 1376 مهندسی علوم وصنایع غذایی تبدیل فراورده ها کارشناسی ارشدبامعدل50/17 صنعتی اصفهان اصفهان ایران 1380 مهندسی علوم وصنایع غذایی تکنولوژی مواد دکتری با معدل 52/19 آزاد اسلامی سبزوار ایران 1393 پایان نامه ها عنوان پایان نامه مقطع تحصیلی استاد راهنما استاد مشاور تاثیررقم وتیمار حرارتی مقدماتیب سیب زمینی بر کیفیت فرنچ فرایز کارشناسی ارشد دکتر شهرام دخانی دکترغلامحسین کبیر ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره کاسبرگ چای ترش بر پایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان دکتری دکترعلی مرتضوی دکتر امیرحسین الهامی سابقه ارائه خدمات آموزشی موسسه محل تدریس سمت عنوان درس/مقطع تحصیلی دانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه عضو هیئت علمی اصول نگهداری مواد غذایی/کارشناسی دانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه عضو هیئت علمی تکنولوژی روغن های خوراکی/کارشناسی دانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه عضو هیئت علمی صنایع شیر/کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه عضو هیئت علمی اصول مهندسی صنایع غذایی/کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه عضو هیئت علمی کنسروسازی/کارشناسی دانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه عضو هیئت علمی تکنولوژی قند/کارشناسی دانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه عضو هیئت علمی خواص بیوفیزیک /کارشناسی ارشد دانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه عضو هیئت علمی فناوری های نوین صنایع غذایی/کارشناسی ارشد دانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه عضو هیئت علمی انتقال جرم وجرارت/کارشناسی ارشد دانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه عضو هیئت علمی پسماندهای باارزش صنایع غذایی/کارشناسی ارشد دانشگاه آزاداسلامی واحد نور هیات علمی مامور رئولوژی پیشرفته/دکتری تخصصی دانشگاه آزاداسلامی واحد نور هیات علمی مامور پسماندهای باارزش صنایع غذایی/کارشناسی ارشد سایرسوابق شغلی عنوان پست محل خدمت از تاریخ تا تاریخ مسول فنی کارخانه ماکارونی تجلیل مشهد 1376 1378 مدیرفنی شرکت مهندسین مشاورفرزان راد تهران 1381 1383 مدیرتحقیق وتوسعه شرکت زرین لبن پارس تهران 1383 1385 تشویق ها – جوایز – تقدیر ها عنوان علت دریافت محل دریافت مقام اعطا کننده تاریخ دریافت رتبه اول رتبه اول مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی اصفهان ریاست تحصیلات تکمیلی 1380 رتبه اول رتبه اول مقطع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار ریاست واحد 1393 سایر فعالیتها مدیرگروه آموزشی کشاورزی دانشگاه سوادکوه – از مهر1388 تا یهمن 1389 عضوشورای پژوهشی دانشگاه سوادکوه از 1387تا1388 عضوشورای پژوهشی بانوان دانشگاه سوادکوه از 1387 تا 1388 عضو کمیته انضیاطی هیات علمی دانشگاه 1387 دبیرعلمی چهارمین همایش منطقه ای امنیت غذایی سوادکوه 1386 دبیرعلمی دومین و سومین همایش ملی امنیت غذایی سوادکوه در سال های 1391 و1392 کارشناس رسمی دادگستری دررشته مسمومیت های غذایی دبیرعلمی پنجمین همایش ملی امنیت غذایی طرح های تحقیقاتی عنوان طرح مجری همکاران طرح مشخصات همکاران سال سازمان حامی تولیدنان با ماندگاری بالا ساراجعفریان 1383تا1386 صنایع غذایی مائذه تاثیر هیدروکلوئیدهای گوار و cmc بر ماندگاری نان بربری ساراجعفریان دکترمحمد احمدی عضو هیات علمی دانشگاه 1387 دانشگاه آزاد اسلامی مقالات چاپ شده در نشریات فارسی عنوان مقاله نام نشریه ناشر شماره نشریه تاریخ تاثيرحرارت دهي و رقم سيب زميني بر خواص کيفي فرنچ فرايز سيب زميني علوم و فنون کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان 1386بهار تاثير حرارت مقدماتي واستفاده از پوشش هيدروکلوئيدي بر کيفيت فرنچ فرايز سيب زميني علوم و صنایع کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد 1385زمستان مقالات چاپ شده درنشریات خارجی date country Publisher title Paper title 2014 OZBIKESTAN CHEMISTRY OF NATURAL COMPOUNDS stabilization of sunflower oil supplemented by roselle 2014 ELECTRONIC J. j. of applied science & agriculture total phenilic content & antioxidant activity of roselle calyces extracts مقاله ارائه شده در کنفرانس خارجی date Conference title city Paper title 2010 The first Int. food science turkey congress Antalya The effect of guar & CMC on Barbary bread shelf life مقالات ارائه شده در همایشها عنوان مقاله نویسندگان نوع ارائه عنوان همایش سال برگزاری محل برگزاری ترکیبات و خواص آنتی اکسیدانی کاسبرگ چای ترش ساراجعفریان پوستر سومین کنگره ملی گیاهان دارویی 1393 مشهد بررسی ویژگی ها ورئولوژی سیال شیره انگور ساراجعفریان حمید توکلی پوستر همایش کشوری ایمنی مواد غذایی و آشامیدنی 1389 ساری بهينه سازي خشک کردن اسمزي ميوه آناناس با امواج فراصوت و به روش بيتشرين سطح پاسخگو ساراجعفریان نرگس رحیمی سخنرانی سومین همایش ملی امنیت غذایی 1392 سوادکوه جالش های بسته بندی محصولات کشاورزی درایران ساراجعفریان سخنرانی دومبن همایش ملی امنیت غذایی 1391 سوادکوه مروری برجدیدترین دستاوردهای خوردگی در صنایع غذایی ساراجعفریان سخنرانی اولین همایش ملی امنیت غذایی 1390 سوادکوه ترکیبات زیست فعال طبیعی درمواد غذایی ساراجعفریان شهرام دخانی پوستر کنگره ملی صنایع غذایی 1380 علوم وتحقیقات تهران توسعه صنعتي تکنيک هاي بسته بندي در فراورده هاي دريايي ساراجعفریان یاسمن فهیم سخنرانی نخستین همایش منطفه ای شیلات 1387 سوادکوه عوامل موثر بر ترکيب اسيدهاي چرب شير وتاثير آن بر خواص فراورده هاي لبني ساراجعفریان داریوش خادمی سخنرانی پنجمین همایش منطقه ای شیلات 1388 سوادکوه پيدايش لکه سياه ميگوي پرورشي و بررسي روش هاي کاربردي جلوگيري از آن یاسمن فهیم دژبان ساراجعفریان پوستر همایش ملی آبزیان 1390 بوشهر دوره ها و کارگاه های آموزشی گذرانده شده عنوان دوره محل برگزاری تعداد ساعت تاریخ استخراج به روش مایع فوق بحرانیCO2 وفناوری مادون بحرانیآب پژوهشکده علوم و صنایع غذایی مشهد 16 مرداد89 مدیریتتحقیقوتوسعهواحدهايصنعتیومعدنیتکمیلی سازمان پژوهش های علمی صنعتی خراسان رضوی 16 1390 GMP ,HACCP نمایندگی آکسفورد درایران 16 2010 فرمولاسیون های غذایی شرکت NATIONAL STARCH هامبورگ 100 2003 فناوری های نوین صنایع لبنی شرکت DMV هلند 24 2002 کارگاه های جدول آ و ب دانشگاه دوره مقدماتی لیدرشیب انستیتو تغذیه وتحقیقات صنایع غذایی ایران 16 دی 95 آشنایی با افزودنی های غذایی شرکتHann کشورامارات 24 2017

آدرس ايميل شما:  
آدرس ايميل دريافت کنندگان  
 


 
 

 
  42423902-4(011)
  info@iausk.ac.ir
 
مازنداران،پل سفید، دورراهی آزاد مهر،دانشگاه آزاد اسلامی واحد سواد کوه