سه شنبه 25 مهر 1396
تاريخ:بيستم و پنجم بهمن 1394 ساعت 15:41   |   کد : 115
یاسمن فهیم دژبان
 

به نام پروردگار

زمستان1395

دکترياسمن فهيم دژبان


 

 مشخصات فردي              متولد : فروردين ماه 1358، تهران

آدرس محل كار : ايران، مازندران، سوادكوه، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه

تلفن محل كار : 42423904 011  

 همراه:09122308747  

آدرس پست الكترونيكي : Dr.Fahim79@yahoo.com

 

 اهداف و انگيزه  

شركت در فعاليت‌هاي پژوهشي و آموزشي دانشگاهها و مراكز تحقيقاتي معتبر

زمينه‌هاي مورد علاقه :

§        تكنولوژي فرآوري آبزيان

§        تکثیروپرورش ماهی

§        تکثیروپرورش آبزیان

 تحصيلات

1388 - 1391

دکتری تخصصی رشته شيلات

دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم و تحقیقات، تهران، ايران

§     رساله: تأثیر عصاره‌های رزماری و آویشن بر ميزان پایداری اسیدهای چرب غیراشباع در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپور نقره‌ای

§         اساتيد راهنما: دكتر عباسعلي مطلبي -   دكتر سیدابراهیم حسینی

§         اساتيد مشاور:  دكتر علي اصغر خاني پور - دكتر مهدي سلطاني

 

   1382 – 1379

كارشناسي ارشد در رشته مهندسي شيلات

دانشكده علوم و فنون دريايي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران شمال، تهران، ايران

پايان نامه كارشناسي ارشد : بررسي اثر دي استات سديم ( آلويتا ) روي كيفيت پروتئيني خاويار قره برون در طول دوره نگهداري

§         استاد راهنما : دكتر حسين عمادي

§         اساتيد مشاور : دكتر رضاپورغلام و دكتر محمد هادي گيويان راد

 

1378 – 1375

كارشناسي مهندسي شيلات

دانشكده علوم و فنون دريايي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران شمال، تهران، ايران

پايان نامه مقطع كارشناسي : بررسي ميزان توليد اوليه در نيمه جنوبي سد كرج

§         استاد راهنما : دكتر مژگان امتيازجو

 

1375 – 1371

ديپلم تجربي. تهران، ايران    

 

 

 

 

تشويق‌ها و مقام‌ها                

ü             رتبـه اول بیست‌ویکمین مسابقات کتبی قرآن‌وعترت اعضـاء هيأت علمـي دانشگاه‌ها، سال 1394

ü             كسب رتبه نخست گزينش استـاد نمـونه، دانشگـاه آزاد اسـلامي واحـد سوادكوه، 88-1387

ü             پژوهشـگر برتر در رشته منابع طبيـعي، دانشگـاه آزاد اسـلامي واحـد سوادكوه، سال 1388

ü             كسب تقديرنامه شركت در اولين جشنواره بزرگ قلم استاد، سال 1384  

ü             رتبـه اول ششـمين مسابقات کتبی قرآن و عترت اعضـاء هيأت علمـي دانشگاه‌ها، سال 1383

ü             رتبـه اول ششـمين مسابقات کتبی قرآن و عترت دانشجــويي، سال 1378

ü             کسب تقدیرنامه برتر برای سرپرستی انجمن علمی شیلات واحد سوادکوه، سال1385

 

 تجربه‌هاي كاري

Ø        عضو هيأت علمي تمام وقت رسمی- قطعی گروه آموزشی منابع طبیعی، شیلات، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران. 1383 تا کنون

Ø        کارشناس رسمی دادگستری، رشته شیلات و آبزیان. حوزه سوادکوه. مازندران

Ø        مسئول توانمندسازی و آموزشهای کاربردی نیروی انسانی دانشگاه آزاداسلامي‌واحـدسوادكوه، 1395تاکنون

Ø        مسئول پیگیری و تصویب رشته‌های تحصیلی دانشگاه آزاداسلامي‌واحـدسوادكوه، 1394 تا کنون

Ø        رياست باشگاه پژوهشگران جوان، دانشگاه آزاداسلامي واحد سوادكوه از اردیبهشت1388 تا 1389

Ø        سرپرست انجمن علمي شيلات، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، 1383 تا 1386

Ø        عضو شورای آموزشی، دانشگاه آزاداسلامي‌واحـدسوادكوه، 1392 تا کنون

Ø        عضو كميته انضباطـي دانشجـويي، دانشگاه آزاد اسلامي واحـد سوادكوه از شهريور 1388 تا 1390

Ø        عضو کارگروه تخصصی فرآوری آبزیان، موسسه تحقیقات و علوم شیلاتی کشور، ایران. 1393تا کنون

Ø        عضو کارگروه تخصصی آبزیان، بسیج علمی و پژوهشی استان مازندران، ایران. 1394 تا کنون

Ø                       دبیر علمی چهارمین همایش ملی امنیت غذائی، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، 1394

Ø    دبیر علمی سومین همایش ملی امنیت غذائی، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، 1392

Ø    عضو بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامي سوادكوه، مازندران، ايران، 1383 تاکنون

Ø    مديريت گروه‌ آموزشي شيلات و زیست شناسی دریا 1382 تا 1383

Ø    مدرس دانشگاه آزاد اسلامي سوادكوه، مازندران، ايران، بهمن ماه 1382 تا اسفند ماه 1383

Ø    مدرس داراي كد تدريس از دانشگاه جامع علمي كاربردي، 1385 تا كنون

Ø    عضو سازمان نظام مهندسی، سال 1387 تا كنون 

 

فعاليت‌هاي پژوهشي

o     دبير علمي چهارمین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران،1394

o     عضو كميته علمي چهارمین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران،1394

o     عضو كميته علمي دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذائي، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، مازندران، ايران، بهمن 1393

o     داور پروژه‌های تحقیقاتی موسسه تحقیقات و علوم شیلاتی کشور، ایران. 1393تا کنون

o     همکار مشاور "فصلنامه تخصصی علوم تکثیر و آبزی پروری- دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل"، مازندران، ايران،1393تا کنون

o     دبير علمي سومین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران،1392

o     عضو كميته علمي سومین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران،1392

o     عضو كميته علمي دومین سمينار ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، 1391

o     عضويت در پانل تخصصي فرآوری آبزیان دومین سمينار ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، 1391

o     عضو كميته علمي اولین سمينار ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، 1390

o     عضويت در پانل تخصصي فرآوری آبزیان اولین سمينار ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، 1390

o     همکار طرح پژوهشی بررسی تأثیر سطوح مختلف ارگوسان بر روی معیارهای شاخص رشد بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، 1389

o     دبير اجرائي نخستين همايش منطقه‌اي چشم انداز مازندران در افق1404، دانشگاه آزاد اسلامي واحـد سوادكوه، مازندران، سوادكوه، 1388

o     دبير علمي نخستين همايش منطقه‌اي شيلات، (درياي‌خزر، اكولوژي، بيولوژي و آبزي‌پروري)، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، 1387

o     عضو كميته علمي پنجمين سمينار منطقه‌اي امنيت غذائي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، 1388

o     عضويت در پانل تخصصي پنجمين سمينار امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، 1388

o     مجری طرح پژوهشی بررسي تأثيرموادضدعفوني كننده مالاشيت گرين و پوئيدين آيدين(بتادين) بر روي تخم استحصالي ماهي قزل‌آلاي ايراني و فرانسوي و مقايسه روند رشد تا وزن5گرم، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، 1388

o     مجری طرح پژوهشی بررسی اثر دی استات سدیم بر کیفیت آرد ماهی، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، 1387

o     همکار طرح پژوهشی تأثیر استفاده از زئولیت و دی استات سدیم بر مجموع ازت فرار پودر ماهی، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، 1387

o     عضو كميته علمي نخستين همايش منطقه‌اي شيلات، (دريـاي‌خزر، اكـولـوژي، بيولـوژي و آبـزي‌پروري)، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، 1387

o     عضويت در پانل تخصصي نخستين همايش منطقه‌اي شيلات، (دريـاي‌خزر، اكـولـوژي، بيولـوژي و آبـزي‌پروري)، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، 1387

o     مدرس كارگاه تكثيروپرورش‌ماهيان‌‌زينتي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، 1387

o     شركت در دهمين هم‌انديشي اعضاء باشگاه‌پژوهشگران‌جوان، دانشگاه آزاداسلامي واحد علي‌آبادكتول، ايران، 1387

o     عضويت در پانل تخصصي چهارمين سمينار امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، 1386

o     داور دومين جشنواره سالاد دانشجوئي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، 1388

o     داور اولين جشنواره سالاد دانشجوئي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، 1386

o     سخنراني علمي با عنوان « تهيه سوسيس‌ماهي »، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، 1386

o      سخنراني علمي با عنوان « تهيه آرد ماهي »، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، 1386

o     سخنراني علمي با عنوان « تکثیر ماهی آنجل »، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، 1386

o     سخنران برتر علـمي با عنوان « بررسـي اثر آلويتـا روي كيفيت خاويار قره‌برون »، انستيتو تحقيقات بين‌المللي ماهيان خاوياري، رشت، گيلان، ايران، سال 1385

o     سخنراني علمي با عنوان « تهيه كنسرو ماهي »، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، 1385

o     برگزاركننده كارگاه آموزشي تأسيس و راه‌اندازي استخرهاي پرورش ماهي، سوادكوه، مازندران، ايران، سال 1385

o     برگزاركننده كارگاه آموزشي تكثير و پرورش ماهيان زينتي (تكميلي)، سوادكوه، مازندران، ايران، سال 1384

o     برگزاركننده كارگاه آموزشي تكثير و پرورش ماهيان زينتي (مقدماتي)، سوادكوه، مازندران، ايران، سال 1383

o     سخنراني علمي با عنوان « خاويار ايران » دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، سال 1383

o     مجري پروژه با عنوان"اثرات دی استات سدیم روی کیفیت پروتئینی خاويار قره‌برون در طول دوره نگهداری"، کد 002-095-81 »، انستيتو تحقيقات بين‌المللي ماهيان خاوياري، رشت، گيلان، ايران، 1381

o     مجري پروژه با عنوان"تعيين و بررسي پروفيل اسيدهاي آمينه در تخمك خام و خاويار ماهي قره‌برون"، سازمان انرژي اتمي ايران، تهران، 1381

 

 

اختراع و اكتشاف:        

                                              * توليد پروفيل اسيدهاي آمينه خاويار خام ماهي قره‌برون، 1387

                                       * توليد خاويار قره‌برون با استفاده از ماده نگهدارنده دي‌استات‌سديم، 1387

 

چـــاپ كتاب           

                                      * راهنمای پرورش میگو. انتشارات جهادکشاورزی، در دست چاپ

                                             * تكثير و پرورش كاربردي قزل‌آلاي‌رنگين‌كمان، 1392

                                 * فـرآوري محصـولات شيـلاتـي، 1387

                                  

چـــاپ مقاله علمي- پژوهشي، ISI      

*Fahimdezhban Y.1*; Motallebi A. A.2; Hosseini E.1; Khanipour A. A.3; Soltani M.4 "Comparison of Zataria multiflora and Rosmarinus officinalis extracts on quality of minced frozen silver carp ".Accepted By: Iranaian Journal of Fisheries Sciences.October2013

* خانی پور, ع. مرادیان سرخی, ف. فهیم دژبان، ی."بررسی تعییرات و پایداری اسیدهای چرب چند غیر اشباع PUFA و ضریب پلی ان Polyen Index در برگر تلفیقی ماهی کیلکا کپور نقره ای طی نگهداری در سردخانه". مجله علمی شیلات ایران. سال بیست و پنجم/شماره1/تابستان 1395

* فتحی، س. خانی‌پور، ع. فهیم دژبان، ی."بررسی تغییرات ترکیبات شیمیایی برگر تلفیقی(ماهی کیلکا-کپور نقره‌ای) منجمد در طی مدت زمان نگهداری در سردخانه ". مجله علمی بهداشت مواد غذایی، بهار 1393

* فهیم دژبان، ی1*. مطلبی، ع.2 حسینی، ا1 .خانی پور، ع3. سلطانی، م 1. زارع گشتی،ق3. خدابنده،ف3 ،"بررسی اثر عصاره رزماری(Rosmarinus officinalis)و آویشن شیرازی(Zataria multiflora) بر پایداری اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپور‌نقره‌ای(Hypophthalmichthys molitrix) ".مجله علمی شیلات ایران، مؤسسه تحقیقات شیلات ایران، وزارت جهاد کشاورزی، بهار1392

* خانی‌پور، ع. فتحی، س. فهیم دژبان، ی."بررسی شاخصهای شیمیایی فساد و تعیین عمر ماندگاری برگر تلفیقی(ماهی کیلکا-کپور نقره‌ای) در طول مدت نگهداری در سردخانه 18- درجه سلسیوس ".مجله علمی شیلات ایران، مؤسسه تحقیقات شیلات ایران، وزارت جهاد کشاورزی، پائیز1392

* خادمي شورمستي، د. فهیم دژبان، ی. اوانی، ع." بررسی تأثير سطوح مختلف ارگوسان بر روی معیارهای شاخص رشد بچه ماهی قزل‌آلای رنگین کمان". مجله علمی- پژوهشی شیلات، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر، گلستان، 1391

* فهیم دژبان، ی. عمادي، ح. امتيازجو، م. گيويان راد، ه. پورغلام، ر." بررسی تأثیر ماده نگهدارنده دی استات سدیم روی کیفیت خاویار قره برون در طول دوره نگهداری"، مجله علمی- پژوهشی شیلات، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر، گلستان،1388

* خادمي شورمستي، د. فهیم دژبان، ی. " تأثير استفاده از کلینوپتیلولیت(زئوليت) بر مجموع ازت‌هاي فرار آرد‌ماهي كيلكا در طول نگهداري". مجله علمی- پژوهشی شیلات، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر، گلستان، تابستان1389

 

 

 

 

 

 

 

عضويت در انجمن‌ها

ü      باشگاه پژوهشگران جوان از سال 83 تا 1389

ü       انجمن آبزي پروران اروپا، EAS ، از سال 1383 تا كنون

ü      انجمن حفاظت از ماهيان خاوياري، WSCS از سال 1384 تا کنون

ü      انجمن جنبش نرم افزاري و نهضت توليد علم از سال 1384 تا كنون

ü      بسيج اساتيد دانشگاه آزاد اسلامي از سال 1383 تا كنون

ü      هسته‌ پژوهشي زنان دانشگاه ‌آزاد اسلامي واحد سوادكوه از سال 1387 تا كنون

ü      عضویت در شورای زنان فرهیخته دانشگاه‌ آزاد اسلامي واحد سوادكوه

ü      عضویت در شورای هم اندیشی دانشگاه‌ آزاد اسلامي واحد سوادكوه

 

گزيده‌اي از تحقيقات و مقالات

  1. Y.Fahimdezhban, M.Abbaszadeh, A.Avani, E.Farhadi. "Effective Stydy of Vitamin C & El-Carnitin on Survival & Growth Factors in Oncorhynchus mykiss, 4/1gr Going to 8Weeks". Second National Conference of Fishery Science & Aquatic, Islamic Azad University, Branch of Lahijan, Gilan, Iran, May, 2011
  2. Y.Fahimdezhban, A.Avani , "Effect to Compare Green malashyt and Betadine on Egg's Survival in Oncorhynchus mykiss, French Descent", International  Conference of  Aquaculture  Europe, Portugal, October, 2010
  3. Y.Fahimdezhban, A.Avani ,"Comparative Study on Process Reproduction and Growth of Irania & French TROUT",", International  Conference of  Aquaculture  Europe, Norway, 2009
  4. Y.Fahimdezhban, " Study on perish percentage egg of Acipenser persicus  ",International Conference of  Aquaculture Europe , Greece, November,2008
  5. Y.Fahimdezhban, Y.Noruzi,"The Ability  of Rutilus  frisii  kutum  to   Tolerate  salty  at   Dropping  time",International Conference of  Aquaculture Europe , Greece, November,2006
  6. Y.Fahimdezhban, A.Avani , "Studing  effects  of  accumulation   Up on  Grow  and  Staying  Rainbow  trout", International  Conference  of  Aquaculture  Europe, Italy, May, 2006
  7. Y.Fahimdezhban, H.Faragi ," Taxidermy  of  fish  with  using  New Method  of  Foam" , International  conference  of  Aquaculture   Europe, Italy , May ,2006
  8. Y.Fahimdezhban, H.Emadi, M.Emtyazjoo, M.Givianrad, R.Pourgholam, "Effect  of  Sodium  diacetate  preservative  on  the Caviar  of  Acipenser  persicus , International  Con ference  of  Aquaculture   Europe, Norway ,August ,2005
  9. Y.Fahimdezhban, H.Emadi, M.Emtyazjoo, M.Givianrad, R.Pourgholam,  "Study  of  Quality  and  Quantity  On  Amino-acids  in  the  Caviar   of  Acipenser  persicus ", International  conference  of  Aquaculture  Europe, Spain, October, 2004
  10. Y.Fahimdezhban, M.Emtyazjoo, "Changes  in  trophic  System  of  karaj  Dam Lake By 14C  method" , International  conference  Enviromental  Problems  of  the  Mediterranean  Region, Cyprus, 2002
  11. Ahmady, M. Fahim.D.Y. The role of vibrio parahemolyticus in causing a seafood born zoonotic disease.ITC2008, International training congress 26th August 2008, Prague, Ghaemshahr, Mazandaran, Iran, 2008
  12. فهیم دژبان، ی. نیازآذری، پ."بررسی روشهای هیدرولیز پروتئین ماهی و کاربرد آن". چهارمین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، 1394
  13. فهیم دژبان، ی. قربانیان، ح."بررسی بار میکروبی برگرهای تولیدی از مخلوط سوریمی ماهی کپور معمولی و گوشت مرغ طی دوره نگهداری در یخچال". چهارمین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، 1394
  14. فهیم دژبان، ی. قربانیان، ح."بررسی تغییرات شاخص پراکساید در برگرهای تولیدی از مخلوط سوریمی ماهی کپور معمولی و گوشت مرغ طی دوره نگهداری در یخچال". چهارمین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، 1394
  15. فهیم دژبان، ی. فخاری، م."تأثیر تأخیر در یخ‌گذاری بر خصوصیات کیفی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان". چهارمین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، 1394
  16. فهیم دژبان، ی1*. مطلبی، ع.2 حسینی، ا1 .خانی پور، ع3. سلطانی، م 4."فرآیند تشکیل هیستامین در ماهی و عوامل مؤثر بر آن". سومین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، 1392
  17. فهیم دژبان، ی1*. مطلبی، ع.2 حسینی، ا1 .خانی پور، ع3. سلطانی، م 4."بررسی تأثیر عصاره‌های آویشن و رزماری بر شاخص‌ پلی‌‌- ان در گوشت چرخ شده فیتوفاگ در شرایط انجماد". سومین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، 1392
  18. مرادیان سرخی، ف1 . خانی پور، ع *2. فهیم دژبان، ی1."مقایسه میزان تغییرات و ارزش غذایی امگا3 وامگا6 در برگر تلفیقی کیلکا وکپور نقره ای طی مدت نگهداری در سردخانه". سومین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، 1392
  19. سحر فتحی1،علی اصغر خانی پور2 ،یاسمن فهیم دژبان1، مینا احمدی2."بررسی تغییرات چربی در فیش برگر تلفیقی ماهی کیلکا وکپور نقره ای در طول دوره انجماد" سومین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، 1392
  20. فهیم دژبان، ی1*. مطلبی، ع.2 حسینی، ا3 .خانی پور، ع4 . سلطانی، م 3  ." بررسی نقش آنتی اکسیدان‌ها در کنترل اکسیداسیون چربی‌های ماهی". دومین سمينار ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، 1391
  21. فهیم دژبان، ی1 *. خدابنده، ف2. لک زائی،ف2. زارع گشتی، ق2 .وطن دوست، م2. فهیم، ا2 . مرادیان سرخی،ف3 ." روغن ماهی و بررسی ارزش غذائی آن" . دومین سمينار ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، 1391
  22. ي. فهيم دژبان، ع. اواني، " ايمني در آبزي‌پروري با كاربرد اوزون". اولين سمينار ملي امنيت غذائي، دانشگاه آزاد اسلامي واحـد سوادكوه، مازندران، سوادكوه، 1390
  23. م. شاپوري، ي. فهيم دژبان ، " بررسي تأثير دو جلبك كلرلا و سندسموس در توليد روتي‌فر به منظور تغذيه آبزيان". اولين سمينار ملي امنيت غذائي، دانشگاه آزاد اسلامي واحـد سوادكوه، مازندران، سوادكوه، 1390
  24. ي. فهيم دژبان، د. خادمي شورمستـي، " بررسي تأثيـر روش بسته‌بندي در اتمسفـراصلاح شده(MAP) بر ماندگاري و بازار پسندی محصولات شيلاتي". نخستين همايش ملي فرآوري و بهداشت فرآورده‌هاي شيلاتي، مركز ملي فرآوري آبزيان، گيلان، بندرانزلي، 1389    
  25. د. خادمي شورمستـي، ي. فهيم دژبان، س.كامل " جایگاه ارزش غذایی و بازاریابی میگو". نخستين همايش ملي فرآوري و بهداشت فرآورده‌هاي شيلاتي، مركز ملي فرآوري آبزيان، گيلان، بندرانزلي، 1389
  26. م. آرين نژاد، ي. فهيم دژبان، س.كامل " تهيه چيپس از ماهي كيلكا". نخستين همايش ملي فرآوري و بهداشت فرآورده‌هاي شيلاتي، مركز ملي فرآوري آبزيان، گيلان، بندرانزلي، 1389
  27. د. خادمي شورمستـي، ي. فهيم دژبان، ع. اواني" تأثير استفاده از ارگوسان بر فاكتورهاي رشد و بقاء بچه ماهي قزل‌آلاي رنگين گمان در مراحل اوليه پرورش". چهرمين كنگره ملي علوم دامي، ايران، پرديس كرج، 1389
  28. ي. فهيم دژبان، د. خادمي شورمستـي، " چالش‌هاي امنيت غذائي در جهان". پنجمين سمينار امنيت غذايي، دانشگاه آزاد اسلامي واحـد سوادكوه، مازندران، سوادكوه، 1388
  29. ي. فهيم دژبان، د. خادمي شورمستـي، " نقش آموزش عالي در جايگاه فرهنگي و اقتصادي سوادكوه در سند چشم‌انداز". همايش منطقه‌اي چشم انداز مازندران در افق1404، دانشگاه آزاد اسلامي واحـد سوادكوه، مازندران، سوادكوه، 1388
  30. ي. فهيم دژبان، ع. فلاح، " جامعيت نماز". همايش نماز، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، سوادكوه، 1387
  31. ي. فهيم دژبان، ع. فلاح، " آسيب شناسي گرايش جوانان به مساجد و نماز جماعت". دومين همايش منطقه‌اي نماز، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، سوادكوه، 1388
  32. ي. فهيم دژبان، ع. فلاح، " وصف قرآن از زبان قرآن". فصلنامه نداي قرآن، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، سوادكوه، 1388
  33. ي. فهيم دژبان، م. امتيازجو، د. خادمي شورمستي، ع، مطهري، " بررسي اثر دي‌استات‌سديم بر كيفيت آرد ماهي در طول دوره نگهداري". نخستين همايش منطقه‌اي شيلات، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، سوادكوه، 1387
  34. ي. فهيم دژبان، ع. اواني، " مقايسه روند تكثير و رشد ماهي قزل‌آلاي ايراني و فرانسوي". نخستين همايش منطقه‌اي شيلات، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، سوادكوه، 1387
  35. خادمي شورمستي، ي. فهيم دژبان، " تأثير استفاده از زئوليت بر كيفيت پودر ماهي كيلكا". نخستين همايش منطقه‌اي شيلات، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، سوادكوه، 1387
  36. ي. فهيم‌دژبان، " فساد در سوسيس ماهي و كيفيت نگهداري آن "، چهارمين سمينار امنيت غذايي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، 1386 
  37. ي. فهيم دژبان، خاويار ايران. مجله ماهنامه آبزيان. سال هشتم. بهمن 1386
  38. ي. فهيم دژبان، ارزش و اهميت غذائي ماهي. مجله ماهنامه آبزيان. سال هشتم. اسفند 1386
  39. ي. فهيم دژبان، ز. اميري مرگاوي، " كنترل كيفي ماهيان جهت انجام فرآوري "، دومين سمينار امنيت غذايي، ايران، سوادكوه، 1384
  40. ي.فهيم دژبان، ع.اواني، " بررسـي اثـرات تراكـم بر رشد و مانـدگاري ماهـي قزل‌آلاي رنگين كمان "، نخستين همايش علمي شيلات و توسعه پايدار، ايران، قائمشهر، 1384
  41. ي.فهيم دژبان، ح.عمادي، م.امتيازجو، م.گيويان راد، ر.پورغلام، " اثر نگهـدارندگي دي استات سديم روي خاويار قره برون "، پنجمين سمپوزيوم بين‌المللي ماهيان خاوياري، ايران، رامسر، 1384
  42. ي.فهيم دژبان، ح.عمادي، م.امتيازجو، م.گيويان راد، " آلويتا و نقش آن در نگهـداري خاويـار تاسماهي ايران، پانزدهمين كنگـره ملـي صنايع غذايـي، ايران، تهران، 1384
  43. ي. فهيم دژبان، م.امتيازجو، " تغيير سيستم تروفي درياچه سد كرج با استفاده از سنجش ميزان اكسيژن محلول"، دومين كنگره بين المللي بيولوژي كاربردي، ايران، مشهد، 1383

 

كارگاه‌هاي گذرانده

·         نقش اساتید در فرماندهی جنگ نرم

·         مهارت‌های تعلیم و تربیت(3و2و1)

·         آموزش تدوين برنامه درسي

·         الگوهاي ياددهي و يادگيري

·         برنامه‌ريزي درسي و الگوهاي تدوين طرح درس

·         روش شناسي تحقيق

·         اکولوژی انسانی و چرخه‌های سازگار با محیط زیست

·         ارزشيابي و اندازه‌گيري پيشرفت تحصيلي

·         تبيين خدمات دانشگاه آزاد اسلامي

·         آشنائي با قوانين و آئين‌نامه‌هاي پژوهشي

·         آموزش بهينه‌سازي روابط استاد با دانشجو

·         آشنائي با اينترنت

·         آموزش ايجاد وبلاگ

·         آشنائي با اصول و فن ترجمه

·         آموزش آمار مقدماتي

·         آشنائي با كتابخانه ديجيتالي دانشگاه آزاد اسلامي

·         نحوه نگارش C.V

·         ترتيل‌خواني و تجويد قرآن كريم

·         قرائت و مفاهيم قرآن كريم

·         درآمدی بر امر به معروف و نهی از منکر

·         تكثيروپرورش ماهيان زينتي(مقدماتي)

·         تكثيروپرورش ماهيان زينتي(تكميلي)

·         تكثيروپرورش ماهيان سردآبي

·         تغذيه در ماهيان سردآبي

·         بيماري استرپتوكوكوزيس ماهيان سردآبي

·         آشنائي با تجهيزات سنجش هيدروشيمي آب

·         تشخيص بيماريها در ماهيان

·         تشخیص تقلبات در روغن در صنعت غذا

·         طب اسلامی

·         آشنائي با نرم‌افزار Word

·         آشنائي با نرم‌افزار Access

·         آشنائي با نرم‌افزار P.Point

·         آشنائي با نرم‌افزار Excel

 

جـزوات آموزشي       

·       تکثیر و پرورش تکمیلی ماهی(ارشد)

·       تکثیر و پرورش تکمیلی آبزیان(ارشد)

·       عمل‌آوري خاويار ايران

·       تهيه كنسرو ماهي

·       تهيه آرد ماهي

·       ماهي شناسي عمومي

·       اصول تكثير و پرورش ماهي

·       اصول پرورش ماهيان گرمابي

·       مقايسه كيفيت آب در پرورش ماهيان سردآبي و گرم‌آبي

·       خاك و اهميت آن در پرورش ماهي

·       غذاي زنده و نقش آن در تغذيه آبزيان

·       نصب و راه‌اندازي آكواريوم

·       تكثير، پرورش و نگهداري ماهيان زينتي

·       مديريت پرورش ميگو

·       اصول فرآوري محصولات شيلاتي

·       آشنائي با تكثير و پرورش نرم‌تنان

·       روش تحقیق

مهارت‌هاي تخصصي 

ü      آشنائی با فرآوری محصولات شیلاتی

ü      آشنائي با تكثير و پرورش آبزيان

ü      Microsoft office:

-          Ms.Word

-          Ms.Power.Point

-          Ms.Access

-          Ms.Excel

ü      نرم افزار آماري : SPSS

 

راهنمائی، مشاوره و داوری پروژه‌های كارشناسي ارشد - كارشناسي

                           

به نام پروردگار زمستان1395 دکترياسمن فهيم دژبان مشخصات فردي متولد : فروردين ماه 1358، تهران آدرس محل كار : ايران، مازندران، سوادكوه، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه تلفن محل كار : 42423904 – 011 همراه:09122308747 آدرس پست الكترونيكي : Dr.Fahim79@yahoo.com اهداف و انگيزه شركت در فعاليت‌هاي پژوهشي و آموزشي دانشگاهها و مراكز تحقيقاتي معتبر زمينه‌هاي مورد علاقه :  تكنولوژي فرآوري آبزيان  تکثیروپرورش ماهی  تکثیروپرورش آبزیان تحصيلات 1388 - 1391 دکتری تخصصی رشته شيلات دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم و تحقیقات، تهران، ايران  رساله: تأثیر عصاره‌های رزماری و آویشن بر ميزان پایداری اسیدهای چرب غیراشباع در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپور نقره‌ای  اساتيد راهنما: دكتر عباسعلي مطلبي - دكتر سیدابراهیم حسینی  اساتيد مشاور: دكتر علي اصغر خاني پور - دكتر مهدي سلطاني 1382 – 1379 كارشناسي ارشد در رشته مهندسي شيلات دانشكده علوم و فنون دريايي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران شمال، تهران، ايران پايان نامه كارشناسي ارشد : بررسي اثر دي استات سديم ( آلويتا ) روي كيفيت پروتئيني خاويار قره برون در طول دوره نگهداري  استاد راهنما : دكتر حسين عمادي  اساتيد مشاور : دكتر رضاپورغلام و دكتر محمد هادي گيويان راد 1378 – 1375 كارشناسي مهندسي شيلات دانشكده علوم و فنون دريايي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران شمال، تهران، ايران پايان نامه مقطع كارشناسي : بررسي ميزان توليد اوليه در نيمه جنوبي سد كرج  استاد راهنما : دكتر مژگان امتيازجو 1375 – 1371 ديپلم تجربي. تهران، ايران تشويق‌ها و مقام‌ها  رتبـه اول بیست‌ویکمین مسابقات کتبی قرآن‌وعترت اعضـاء هيأت علمـي دانشگاه‌ها، سال 1394  كسب رتبه نخست گزينش استـاد نمـونه، دانشگـاه آزاد اسـلامي واحـد سوادكوه، 88-1387  پژوهشـگر برتر در رشته منابع طبيـعي، دانشگـاه آزاد اسـلامي واحـد سوادكوه، سال 1388  كسب تقديرنامه شركت در اولين جشنواره بزرگ قلم استاد، سال 1384  رتبـه اول ششـمين مسابقات کتبی قرآن و عترت اعضـاء هيأت علمـي دانشگاه‌ها، سال 1383  رتبـه اول ششـمين مسابقات کتبی قرآن و عترت دانشجــويي، سال 1378  کسب تقدیرنامه برتر برای سرپرستی انجمن علمی شیلات واحد سوادکوه، سال1385 تجربه‌هاي كاري  عضو هيأت علمي تمام وقت رسمی- قطعی گروه آموزشی منابع طبیعی، شیلات، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران. 1383 تا کنون  کارشناس رسمی دادگستری، رشته شیلات و آبزیان. حوزه سوادکوه. مازندران  مسئول توانمندسازی و آموزشهای کاربردی نیروی انسانی دانشگاه آزاداسلامي‌واحـدسوادكوه، 1395تاکنون  مسئول پیگیری و تصویب رشته‌های تحصیلی دانشگاه آزاداسلامي‌واحـدسوادكوه، 1394 تا کنون  رياست باشگاه پژوهشگران جوان، دانشگاه آزاداسلامي واحد سوادكوه از اردیبهشت1388 تا 1389  سرپرست انجمن علمي شيلات، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، 1383 تا 1386  عضو شورای آموزشی، دانشگاه آزاداسلامي‌واحـدسوادكوه، 1392 تا کنون  عضو كميته انضباطـي دانشجـويي، دانشگاه آزاد اسلامي واحـد سوادكوه از شهريور 1388 تا 1390  عضو کارگروه تخصصی فرآوری آبزیان، موسسه تحقیقات و علوم شیلاتی کشور، ایران. 1393تا کنون  عضو کارگروه تخصصی آبزیان، بسیج علمی و پژوهشی استان مازندران، ایران. 1394 تا کنون  دبیر علمی چهارمین همایش ملی امنیت غذائی، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، 1394  دبیر علمی سومین همایش ملی امنیت غذائی، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، 1392  عضو بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامي سوادكوه، مازندران، ايران، 1383 تاکنون  مديريت گروه‌ آموزشي شيلات و زیست شناسی دریا 1382 تا 1383  مدرس دانشگاه آزاد اسلامي سوادكوه، مازندران، ايران، بهمن ماه 1382 تا اسفند ماه 1383  مدرس داراي كد تدريس از دانشگاه جامع علمي كاربردي، 1385 تا كنون  عضو سازمان نظام مهندسی، سال 1387 تا كنون فعاليت‌هاي پژوهشي o دبير علمي چهارمین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران،1394 o عضو كميته علمي چهارمین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران،1394 o عضو كميته علمي دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذائي، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، مازندران، ايران، بهمن 1393 o داور پروژه‌های تحقیقاتی موسسه تحقیقات و علوم شیلاتی کشور، ایران. 1393تا کنون o همکار مشاور "فصلنامه تخصصی علوم تکثیر و آبزی پروری- دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل"، مازندران، ايران،1393تا کنون o دبير علمي سومین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران،1392 o عضو كميته علمي سومین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران،1392 o عضو كميته علمي دومین سمينار ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، 1391 o عضويت در پانل تخصصي فرآوری آبزیان دومین سمينار ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، 1391 o عضو كميته علمي اولین سمينار ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، 1390 o عضويت در پانل تخصصي فرآوری آبزیان اولین سمينار ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، 1390 o همکار طرح پژوهشی بررسی تأثیر سطوح مختلف ارگوسان بر روی معیارهای شاخص رشد بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، 1389 o دبير اجرائي نخستين همايش منطقه‌اي چشم انداز مازندران در افق1404، دانشگاه آزاد اسلامي واحـد سوادكوه، مازندران، سوادكوه، 1388 o دبير علمي نخستين همايش منطقه‌اي شيلات، (درياي‌خزر، اكولوژي، بيولوژي و آبزي‌پروري)، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، 1387 o عضو كميته علمي پنجمين سمينار منطقه‌اي امنيت غذائي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، 1388 o عضويت در پانل تخصصي پنجمين سمينار امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، 1388 o مجری طرح پژوهشی بررسي تأثيرموادضدعفوني كننده مالاشيت گرين و پوئيدين آيدين(بتادين) بر روي تخم استحصالي ماهي قزل‌آلاي ايراني و فرانسوي و مقايسه روند رشد تا وزن5گرم، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، 1388 o مجری طرح پژوهشی بررسی اثر دی استات سدیم بر کیفیت آرد ماهی، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، 1387 o همکار طرح پژوهشی تأثیر استفاده از زئولیت و دی استات سدیم بر مجموع ازت فرار پودر ماهی، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، 1387 o عضو كميته علمي نخستين همايش منطقه‌اي شيلات، (دريـاي‌خزر، اكـولـوژي، بيولـوژي و آبـزي‌پروري)، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، 1387 o عضويت در پانل تخصصي نخستين همايش منطقه‌اي شيلات، (دريـاي‌خزر، اكـولـوژي، بيولـوژي و آبـزي‌پروري)، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، 1387 o مدرس كارگاه تكثيروپرورش‌ماهيان‌‌زينتي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، 1387 o شركت در دهمين هم‌انديشي اعضاء باشگاه‌پژوهشگران‌جوان، دانشگاه آزاداسلامي واحد علي‌آبادكتول، ايران، 1387 o عضويت در پانل تخصصي چهارمين سمينار امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، 1386 o داور دومين جشنواره سالاد دانشجوئي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، 1388 o داور اولين جشنواره سالاد دانشجوئي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، 1386 o سخنراني علمي با عنوان « تهيه سوسيس‌ماهي »، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، 1386 o سخنراني علمي با عنوان « تهيه آرد ماهي »، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، 1386 o سخنراني علمي با عنوان « تکثیر ماهی آنجل »، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، 1386 o سخنران برتر علـمي با عنوان « بررسـي اثر آلويتـا روي كيفيت خاويار قره‌برون »، انستيتو تحقيقات بين‌المللي ماهيان خاوياري، رشت، گيلان، ايران، سال 1385 o سخنراني علمي با عنوان « تهيه كنسرو ماهي »، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، 1385 o برگزاركننده كارگاه آموزشي تأسيس و راه‌اندازي استخرهاي پرورش ماهي، سوادكوه، مازندران، ايران، سال 1385 o برگزاركننده كارگاه آموزشي تكثير و پرورش ماهيان زينتي (تكميلي)، سوادكوه، مازندران، ايران، سال 1384 o برگزاركننده كارگاه آموزشي تكثير و پرورش ماهيان زينتي (مقدماتي)، سوادكوه، مازندران، ايران، سال 1383 o سخنراني علمي با عنوان « خاويار ايران » دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، سال 1383 o مجري پروژه با عنوان"اثرات دی استات سدیم روی کیفیت پروتئینی خاويار قره‌برون در طول دوره نگهداری"، کد 002-095-81 »، انستيتو تحقيقات بين‌المللي ماهيان خاوياري، رشت، گيلان، ايران، 1381 o مجري پروژه با عنوان"تعيين و بررسي پروفيل اسيدهاي آمينه در تخمك خام و خاويار ماهي قره‌برون"، سازمان انرژي اتمي ايران، تهران، 1381 اختراع و اكتشاف: * توليد پروفيل اسيدهاي آمينه خاويار خام ماهي قره‌برون، 1387 * توليد خاويار قره‌برون با استفاده از ماده نگهدارنده دي‌استات‌سديم، 1387 چـــاپ كتاب * راهنمای پرورش میگو. انتشارات جهادکشاورزی، در دست چاپ * تكثير و پرورش كاربردي قزل‌آلاي‌رنگين‌كمان، 1392 * فـرآوري محصـولات شيـلاتـي، 1387 چـــاپ مقاله علمي- پژوهشي، ISI *Fahimdezhban Y.1*; Motallebi A. A.2; Hosseini E.1; Khanipour A. A.3; Soltani M.4 "Comparison of Zataria multiflora and Rosmarinus officinalis extracts on quality of minced frozen silver carp ".Accepted By: Iranaian Journal of Fisheries Sciences.October2013 * خانی پور, ع. مرادیان سرخی, ف. فهیم دژبان، ی."بررسی تعییرات و پایداری اسیدهای چرب چند غیر اشباع PUFA و ضریب پلی ان Polyen Index در برگر تلفیقی ماهی کیلکا – کپور نقره ای طی نگهداری در سردخانه". مجله علمی شیلات ایران. سال بیست و پنجم/شماره1/تابستان 1395 * فتحی، س. خانی‌پور، ع. فهیم دژبان، ی."بررسی تغییرات ترکیبات شیمیایی برگر تلفیقی(ماهی کیلکا-کپور نقره‌ای) منجمد در طی مدت زمان نگهداری در سردخانه ". مجله علمی بهداشت مواد غذایی، بهار 1393 * فهیم دژبان، ی1*. مطلبی، ع.2 حسینی، ا1 .خانی پور، ع3. سلطانی، م 1. زارع گشتی،ق3. خدابنده،ف3 ،"بررسی اثر عصاره رزماری(Rosmarinus officinalis)و آویشن شیرازی(Zataria multiflora) بر پایداری اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپور‌نقره‌ای(Hypophthalmichthys molitrix) ".مجله علمی شیلات ایران، مؤسسه تحقیقات شیلات ایران، وزارت جهاد کشاورزی، بهار1392 * خانی‌پور، ع. فتحی، س. فهیم دژبان، ی."بررسی شاخصهای شیمیایی فساد و تعیین عمر ماندگاری برگر تلفیقی(ماهی کیلکا-کپور نقره‌ای) در طول مدت نگهداری در سردخانه 18- درجه سلسیوس ".مجله علمی شیلات ایران، مؤسسه تحقیقات شیلات ایران، وزارت جهاد کشاورزی، پائیز1392 * خادمي شورمستي، د. فهیم دژبان، ی. اوانی، ع." بررسی تأثير سطوح مختلف ارگوسان بر روی معیارهای شاخص رشد بچه ماهی قزل‌آلای رنگین کمان". مجله علمی- پژوهشی شیلات، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر، گلستان، 1391 * فهیم دژبان، ی. عمادي، ح. امتيازجو، م. گيويان راد، ه. پورغلام، ر." بررسی تأثیر ماده نگهدارنده دی استات سدیم روی کیفیت خاویار قره برون در طول دوره نگهداری"، مجله علمی- پژوهشی شیلات، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر، گلستان،1388 * خادمي شورمستي، د. فهیم دژبان، ی. " تأثير استفاده از کلینوپتیلولیت(زئوليت) بر مجموع ازت‌هاي فرار آرد‌ماهي كيلكا در طول نگهداري". مجله علمی- پژوهشی شیلات، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر، گلستان، تابستان1389 عضويت در انجمن‌ها  باشگاه پژوهشگران جوان از سال 83 تا 1389  انجمن آبزي پروران اروپا، EAS ، از سال 1383 تا كنون  انجمن حفاظت از ماهيان خاوياري، WSCS از سال 1384 تا کنون  انجمن جنبش نرم افزاري و نهضت توليد علم از سال 1384 تا كنون  بسيج اساتيد دانشگاه آزاد اسلامي از سال 1383 تا كنون  هسته‌ پژوهشي زنان دانشگاه ‌آزاد اسلامي واحد سوادكوه از سال 1387 تا كنون  عضویت در شورای زنان فرهیخته دانشگاه‌ آزاد اسلامي واحد سوادكوه  عضویت در شورای هم اندیشی دانشگاه‌ آزاد اسلامي واحد سوادكوه گزيده‌اي از تحقيقات و مقالات 1. Y.Fahimdezhban, M.Abbaszadeh, A.Avani, E.Farhadi. "Effective Stydy of Vitamin C & El-Carnitin on Survival & Growth Factors in Oncorhynchus mykiss, 4/1gr Going to 8Weeks". Second National Conference of Fishery Science & Aquatic, Islamic Azad University, Branch of Lahijan, Gilan, Iran, May, 2011 2. Y.Fahimdezhban, A.Avani , "Effect to Compare Green malashyt and Betadine on Egg's Survival in Oncorhynchus mykiss, French Descent", International Conference of Aquaculture Europe, Portugal, October, 2010 3. Y.Fahimdezhban, A.Avani ,"Comparative Study on Process Reproduction and Growth of Irania & French TROUT",", International Conference of Aquaculture Europe, Norway, 2009 4. Y.Fahimdezhban, " Study on perish percentage egg of Acipenser persicus ",International Conference of Aquaculture Europe , Greece, November,2008 5. Y.Fahimdezhban, Y.Noruzi,"The Ability of Rutilus frisii kutum to Tolerate salty at Dropping time",International Conference of Aquaculture Europe , Greece, November,2006 6. Y.Fahimdezhban, A.Avani , "Studing effects of accumulation Up on Grow and Staying Rainbow trout", International Conference of Aquaculture Europe, Italy, May, 2006 7. Y.Fahimdezhban, H.Faragi ," Taxidermy of fish with using New Method of Foam" , International conference of Aquaculture Europe, Italy , May ,2006 8. Y.Fahimdezhban, H.Emadi, M.Emtyazjoo, M.Givianrad, R.Pourgholam, "Effect of Sodium diacetate preservative on the Caviar of Acipenser persicus , International Con ference of Aquaculture Europe, Norway ,August ,2005 9. Y.Fahimdezhban, H.Emadi, M.Emtyazjoo, M.Givianrad, R.Pourgholam, "Study of Quality and Quantity On Amino-acids in the Caviar of Acipenser persicus ", International conference of Aquaculture Europe, Spain, October, 2004 10. Y.Fahimdezhban, M.Emtyazjoo, "Changes in trophic System of karaj Dam Lake By 14C method" , International conference Enviromental Problems of the Mediterranean Region, Cyprus, 2002 11. Ahmady, M. Fahim.D.Y. The role of vibrio parahemolyticus in causing a seafood born zoonotic disease.ITC2008, International training congress 26th August 2008, Prague, Ghaemshahr, Mazandaran, Iran, 2008 12. فهیم دژبان، ی. نیازآذری، پ."بررسی روشهای هیدرولیز پروتئین ماهی و کاربرد آن". چهارمین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، 1394 13. فهیم دژبان، ی. قربانیان، ح."بررسی بار میکروبی برگرهای تولیدی از مخلوط سوریمی ماهی کپور معمولی و گوشت مرغ طی دوره نگهداری در یخچال". چهارمین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، 1394 14. فهیم دژبان، ی. قربانیان، ح."بررسی تغییرات شاخص پراکساید در برگرهای تولیدی از مخلوط سوریمی ماهی کپور معمولی و گوشت مرغ طی دوره نگهداری در یخچال". چهارمین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، 1394 15. فهیم دژبان، ی. فخاری، م."تأثیر تأخیر در یخ‌گذاری بر خصوصیات کیفی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان". چهارمین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، 1394 16. فهیم دژبان، ی1*. مطلبی، ع.2 حسینی، ا1 .خانی پور، ع3. سلطانی، م 4."فرآیند تشکیل هیستامین در ماهی و عوامل مؤثر بر آن". سومین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، 1392 17. فهیم دژبان، ی1*. مطلبی، ع.2 حسینی، ا1 .خانی پور، ع3. سلطانی، م 4."بررسی تأثیر عصاره‌های آویشن و رزماری بر شاخص‌ پلی‌‌- ان در گوشت چرخ شده فیتوفاگ در شرایط انجماد". سومین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، 1392 18. مرادیان سرخی، ف1 . خانی پور، ع *2. فهیم دژبان، ی1."مقایسه میزان تغییرات و ارزش غذایی امگا3 وامگا6 در برگر تلفیقی کیلکا وکپور نقره ای طی مدت نگهداری در سردخانه". سومین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، 1392 19. سحر فتحی1،علی اصغر خانی پور2 ،یاسمن فهیم دژبان1، مینا احمدی2."بررسی تغییرات چربی در فیش برگر تلفیقی ماهی کیلکا وکپور نقره ای در طول دوره انجماد" سومین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، 1392 20. فهیم دژبان، ی1*. مطلبی، ع.2 حسینی، ا3 .خانی پور، ع4 . سلطانی، م 3 ." بررسی نقش آنتی اکسیدان‌ها در کنترل اکسیداسیون چربی‌های ماهی". دومین سمينار ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، 1391 21. فهیم دژبان، ی1 *. خدابنده، ف2. لک زائی،ف2. زارع گشتی، ق2 .وطن دوست، م2. فهیم، ا2 . مرادیان سرخی،ف3 ." روغن ماهی و بررسی ارزش غذائی آن" . دومین سمينار ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، 1391 22. ي. فهيم دژبان، ع. اواني، " ايمني در آبزي‌پروري با كاربرد اوزون". اولين سمينار ملي امنيت غذائي، دانشگاه آزاد اسلامي واحـد سوادكوه، مازندران، سوادكوه، 1390 23. م. شاپوري، ي. فهيم دژبان ، " بررسي تأثير دو جلبك كلرلا و سندسموس در توليد روتي‌فر به منظور تغذيه آبزيان". اولين سمينار ملي امنيت غذائي، دانشگاه آزاد اسلامي واحـد سوادكوه، مازندران، سوادكوه، 1390 24. ي. فهيم دژبان، د. خادمي شورمستـي، " بررسي تأثيـر روش بسته‌بندي در اتمسفـراصلاح شده(MAP) بر ماندگاري و بازار پسندی محصولات شيلاتي". نخستين همايش ملي فرآوري و بهداشت فرآورده‌هاي شيلاتي، مركز ملي فرآوري آبزيان، گيلان، بندرانزلي، 1389 25. د. خادمي شورمستـي، ي. فهيم دژبان، س.كامل " جایگاه ارزش غذایی و بازاریابی میگو". نخستين همايش ملي فرآوري و بهداشت فرآورده‌هاي شيلاتي، مركز ملي فرآوري آبزيان، گيلان، بندرانزلي، 1389 26. م. آرين نژاد، ي. فهيم دژبان، س.كامل " تهيه چيپس از ماهي كيلكا". نخستين همايش ملي فرآوري و بهداشت فرآورده‌هاي شيلاتي، مركز ملي فرآوري آبزيان، گيلان، بندرانزلي، 1389 27. د. خادمي شورمستـي، ي. فهيم دژبان، ع. اواني" تأثير استفاده از ارگوسان بر فاكتورهاي رشد و بقاء بچه ماهي قزل‌آلاي رنگين گمان در مراحل اوليه پرورش". چهرمين كنگره ملي علوم دامي، ايران، پرديس كرج، 1389 28. ي. فهيم دژبان، د. خادمي شورمستـي، " چالش‌هاي امنيت غذائي در جهان". پنجمين سمينار امنيت غذايي، دانشگاه آزاد اسلامي واحـد سوادكوه، مازندران، سوادكوه، 1388 29. ي. فهيم دژبان، د. خادمي شورمستـي، " نقش آموزش عالي در جايگاه فرهنگي و اقتصادي سوادكوه در سند چشم‌انداز". همايش منطقه‌اي چشم انداز مازندران در افق1404، دانشگاه آزاد اسلامي واحـد سوادكوه، مازندران، سوادكوه، 1388 30. ي. فهيم دژبان، ع. فلاح، " جامعيت نماز". همايش نماز، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، سوادكوه، 1387 31. ي. فهيم دژبان، ع. فلاح، " آسيب شناسي گرايش جوانان به مساجد و نماز جماعت". دومين همايش منطقه‌اي نماز، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، سوادكوه، 1388 32. ي. فهيم دژبان، ع. فلاح، " وصف قرآن از زبان قرآن". فصلنامه نداي قرآن، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، سوادكوه، 1388 33. ي. فهيم دژبان، م. امتيازجو، د. خادمي شورمستي، ع، مطهري، " بررسي اثر دي‌استات‌سديم بر كيفيت آرد ماهي در طول دوره نگهداري". نخستين همايش منطقه‌اي شيلات، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، سوادكوه، 1387 34. ي. فهيم دژبان، ع. اواني، " مقايسه روند تكثير و رشد ماهي قزل‌آلاي ايراني و فرانسوي". نخستين همايش منطقه‌اي شيلات، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، سوادكوه، 1387 35. خادمي شورمستي، ي. فهيم دژبان، " تأثير استفاده از زئوليت بر كيفيت پودر ماهي كيلكا". نخستين همايش منطقه‌اي شيلات، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، سوادكوه، 1387 36. ي. فهيم‌دژبان، " فساد در سوسيس ماهي و كيفيت نگهداري آن "، چهارمين سمينار امنيت غذايي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، 1386 37. ي. فهيم دژبان، خاويار ايران. مجله ماهنامه آبزيان. سال هشتم. بهمن 1386 38. ي. فهيم دژبان، ارزش و اهميت غذائي ماهي. مجله ماهنامه آبزيان. سال هشتم. اسفند 1386 39. ي. فهيم دژبان، ز. اميري مرگاوي، " كنترل كيفي ماهيان جهت انجام فرآوري "، دومين سمينار امنيت غذايي، ايران، سوادكوه، 1384 40. ي.فهيم دژبان، ع.اواني، " بررسـي اثـرات تراكـم بر رشد و مانـدگاري ماهـي قزل‌آلاي رنگين كمان "، نخستين همايش علمي شيلات و توسعه پايدار، ايران، قائمشهر، 1384 41. ي.فهيم دژبان، ح.عمادي، م.امتيازجو، م.گيويان راد، ر.پورغلام، " اثر نگهـدارندگي دي استات سديم روي خاويار قره برون "، پنجمين سمپوزيوم بين‌المللي ماهيان خاوياري، ايران، رامسر، 1384 42. ي.فهيم دژبان، ح.عمادي، م.امتيازجو، م.گيويان راد، " آلويتا و نقش آن در نگهـداري خاويـار تاسماهي ايران، پانزدهمين كنگـره ملـي صنايع غذايـي، ايران، تهران، 1384 43. ي. فهيم دژبان، م.امتيازجو، " تغيير سيستم تروفي درياچه سد كرج با استفاده از سنجش ميزان اكسيژن محلول"، دومين كنگره بين المللي بيولوژي كاربردي، ايران، مشهد، 1383 كارگاه‌هاي گذرانده • نقش اساتید در فرماندهی جنگ نرم • مهارت‌های تعلیم و تربیت(3و2و1) • آموزش تدوين برنامه درسي • الگوهاي ياددهي و يادگيري • برنامه‌ريزي درسي و الگوهاي تدوين طرح درس • روش شناسي تحقيق • اکولوژی انسانی و چرخه‌های سازگار با محیط زیست • ارزشيابي و اندازه‌گيري پيشرفت تحصيلي • تبيين خدمات دانشگاه آزاد اسلامي • آشنائي با قوانين و آئين‌نامه‌هاي پژوهشي • آموزش بهينه‌سازي روابط استاد با دانشجو • آشنائي با اينترنت • آموزش ايجاد وبلاگ • آشنائي با اصول و فن ترجمه • آموزش آمار مقدماتي • آشنائي با كتابخانه ديجيتالي دانشگاه آزاد اسلامي • نحوه نگارش C.V • ترتيل‌خواني و تجويد قرآن كريم • قرائت و مفاهيم قرآن كريم • درآمدی بر امر به معروف و نهی از منکر • تكثيروپرورش ماهيان زينتي(مقدماتي) • تكثيروپرورش ماهيان زينتي(تكميلي) • تكثيروپرورش ماهيان سردآبي • تغذيه در ماهيان سردآبي • بيماري استرپتوكوكوزيس ماهيان سردآبي • آشنائي با تجهيزات سنجش هيدروشيمي آب • تشخيص بيماريها در ماهيان • تشخیص تقلبات در روغن در صنعت غذا • طب اسلامی • آشنائي با نرم‌افزار Word • آشنائي با نرم‌افزار Access • آشنائي با نرم‌افزار P.Point • آشنائي با نرم‌افزار Excel جـزوات آموزشي • تکثیر و پرورش تکمیلی ماهی(ارشد) • تکثیر و پرورش تکمیلی آبزیان(ارشد) • عمل‌آوري خاويار ايران • تهيه كنسرو ماهي • تهيه آرد ماهي • ماهي شناسي عمومي • اصول تكثير و پرورش ماهي • اصول پرورش ماهيان گرمابي • مقايسه كيفيت آب در پرورش ماهيان سردآبي و گرم‌آبي • خاك و اهميت آن در پرورش ماهي • غذاي زنده و نقش آن در تغذيه آبزيان • نصب و راه‌اندازي آكواريوم • تكثير، پرورش و نگهداري ماهيان زينتي • مديريت پرورش ميگو • اصول فرآوري محصولات شيلاتي • آشنائي با تكثير و پرورش نرم‌تنان • روش تحقیق مهارت‌هاي تخصصي  آشنائی با فرآوری محصولات شیلاتی  آشنائي با تكثير و پرورش آبزيان  Microsoft office: - Ms.Word - Ms.Power.Point - Ms.Access - Ms.Excel  نرم افزار آماري : SPSS راهنمائی، مشاوره و داوری پروژه‌های كارشناسي ارشد - كارشناسي

آدرس ايميل شما:  
آدرس ايميل دريافت کنندگان  
 


 
 

 
  42423902-4(011)
  info@iausk.ac.ir
 
مازنداران،پل سفید، دورراهی آزاد مهر،دانشگاه آزاد اسلامی واحد سواد کوه