گرامیداشت سالروز ۹ دی در واحد سوادکوه

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۱۰/۱۰

به گزارش روابط عمومی واحد سوادکوه، به مناسبت ۹ دی روز تجلی حضور ملت و میثاق امت با ولایت مراسمی همراه با قرائت زیارت عاشورا با حضور هیات رئیسه، معاونین، اساتید، کارکنان و دانشجویان واحد سوادکوه در نمازخانه دانشگاه برگزار شد. حجت الاسلام رضانژاد مسئول امور فرهنگی واحد سوادکوه ضمن گرامیداشت سالروز ۹ دی بیان داشت: قدرتی که مردم را به خیابان کشاند عنایت الهی بود که با انگشت اشاره ولی فقیه اتفاق افتاد. ایشان ولایت را عمود خیمه دانسته و به بیان گوهر بار امام امت اشاره نمود که فرمودند پشتیبان ولایت فقیه باشید که به کشورتان آسیب نرسد. در ادامه این مراسم دکتر داریوش خادمی شورمستی سرپرست واحد سوادکوه، ۹ دی را روز بصیرت، حضور به موقع امت در بیعت و میثاق با ولایت و نشانه بلوغ سیاسی ملت دانست. دکتر خادمی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به نزدیک شدن ایام امتحانات بر انجام وظایف صادقانه و تلاش حداکثری همکاران در تحقق اهداف دانشگاه تاکید نمود و بیان داشت: یقیناً با همت همه اساتید و کارمندان بهبود وضعیت واحد سوادکوه را شاهد خواهیم بود. در همین راستا و به پاس زحمات، از کارمندان فعال در جذب دانشجو، کارکنان نمونه واحد و همکاران زحمتکش در بخش خدمات با اهداء لوح تقدیر و هدایایی قدردانی شد.