چاپ ۳۴ عنوان کتاب و ۱۳۷ مقاله ISI در دانشگاه آزاد اسلامی سوادکوه

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۲۱

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه چاپ ۳۴ عنوان کتاب و ۱۳۷ مقاله ISI را ازجمله دستاوردهای علمی این دانشگاه دانست.

وحید حقیقت‌دوستی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره دستاوردهای علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه اظهار کرد: «سال ۹۸ و سه ماه نخست سال ۹۹ مجموع مقالات این واحد دانشگاهی ۶ مقاله (ISI)،‌ سه مقاله علمی پژوهشی وزارتین و یک مقاله علمی ترویجی بوده است.»

وی اضافه کرد:‌ «۱۳۷ مقاله (ISI) و ۱۴۶ مقاله علمی پژوهشی وزارتین، ۱۲ مقاله علمی ترویجی، ۱۹۷ مقاله در سمینار بین‌المللی، ۳۰۰ مقاله در سمینار ملی، ۱۶۲ مقاله در سمینار منطقه‌ای و چاپ ۳۴ عنوان کتاب مجموع اقدامات این واحد دانشگاهی در حوزه پژوهش است.»

معاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه با بیان اینکه واحد سوادکوه در راستای ایجاد مدرسه مهارتی فعالیتی نداشته است، افزود: «برای اجرا و تأمین اعتبار تولید محصول دانش‌بنیان مذاکرات متعددی (مکاتبه‌ای و حضوری) با سازمان مرکزی و استان صورت گرفته است.»

حقیقت‌دوستی درباره طرح‌ برون دانشگاهی این واحد دانشگاهی گفت:‌ «۱۰۵ طرح‌ برون دانشگاهی پایان یافته و دو طرح در حال اجرا بوده که گزارش نهایی آنها تأیید شده است.»

به گفته معاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه، یکی از طرح‌های در حال اجرا، طرح گروه فنی و مهندسی؛ مطالعه تجربی و شبیه‌سازی اجزای محدود کشش عمیق فنجان‌های متقارن استوانه‌ای توسط روش جدید کشش عمیق هیدرودینامیکی دو مرحله‌ای با نسبت کشش بالاست.

وی طرح گروه علوم پایه؛ سنتز ترکیبات آلی از طریق واکنش هک با استفاده از نانوکاتالیست پالادیوم بر پایه زئولیت طبیعی کلینوپتیلولیت را دیگر طرح در حالاجرای این دانشگاه دانست.

حقیقت‌دوستی درباره اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه برای مقابله با ویروس کرونا اظهار کرد: «مجتمع اقامتی رفاهی این واحد دانشگاهی با ۱۵ سوئیت مجهز با تجهیزات پزشکی آماده شده و با هماهنگی فرمانداری و استان در اختیار بهزیستی شهرستان قرار گرفته تا در صورت بحران در اختیار بیماران قرار گیرد.»