پذیرش دانشجوی بدون آزمون در بیش از ۵۰ رشته دانشگاه آزاد اسلامی سوادکوه

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۵/۳۰

دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه در بیش از ۵۰ رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی و کاردانی پیوسته و ناپیوسته بدون آزمون دانشجو می پذیرد.

به گزارش روابط عمومی واحد سوادکوه، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه با بیان این مطلب اظهار کرد: واحد سوادکوه با داشتن ۷۰ عضو هیات علمی مجرب و متخصص، آزمایشگاه ها و کارگاه های مجهز و فضاهای آموزشی و رفاهی مناسب با ارائه تسهیلات ویژه مالی مانند کاهش شهریه تا ۵۰ درصد بهمراه تخفیف و تقسیط شهریه در کلیه رشته های تحصیلی مقاطع کارشناسی و کاردانی پیوسته و ناپیوسته از داوطلبان و علاقمندان به ادامه تحصیل در دانشگاه بدون آزمون ثبت نام می کند.

محسن عموزاده عمرانی گفت: داوطلبانی که در سامانه سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی با آدرس اینترنتی www.azmoon.org اقدام به ثبت نام اولیه کردند می توانند از تاریخ ۲۸/۵/۱۳۹۶ با ارائه مدارک لازم شامل اصل و کپی شناسنامه، کارت ملی، مدرک تحصیلی پایه، عکس مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه و پرینت رسید ثبت نام در سایت مرکز آزمون جهت ثبت نام قطعی و انتخاب واحد به دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه مراجعه کنند.

وی تاکید کرد: داوطلبانی که تاکنون موفق به ثبت نام در سامانه نشده اند می توانند با مراجعه به سایت www.azmoon.org ثبت نام اولیه کرده و متعاقباً با در دست داشتن مدارک ثبت نام به سوادکوه، پل سفید، دوراهی آزادمهر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه مراجعه و یا با شماره تلفن ۴-۴۲۴۲۳۹۰۲-۰۱۱ تماس حاصل کنند.