واحد سوادکوه پرچم دانشجویی و دانا شدن را در سوادکوه برافراشت

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۰۸/۱۵

به گزارش روابط عمومی واحد سوادکوه: به مناسبت ۱۴ آبان روز فرهنگ عمومی و بیعت مردم ولایتمدار مازندران با فرهنگ غنی علوی، جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان سوادکوه با حضور حجه الاسلام قربانی امام جمعه شهر پل سفید، توحیدی فرماندار، دکتر خادمی رئیس واحد سوادکوه و دیگر مسئولین شهرستان در سالن کنفرانس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه برگزار شد. در این جلسه حجه الاسلام و المسلمین قربانی امام جمعه شهر پل سفید و رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان سوادکوه ضمن عرض تسلیت ایام شهادت حضرت رقیه (س) و گرامیداشت ۱۴ آبان خواستار معرفی بیشتر و بهتر این روز در سطح کشور شدند. امام جمعه پل سفید در ادامه با تشکر از دکتر خادمی رئیس واحد سوادکوه به جهت میزبانی این جلسه، عنوان داشت “دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه تنها دانشگاه شهرستان بود که پرچم دانشجویی و دانا شدن را در سوادکوه برافراشت و پیوسته نقش آفرینی نمود”.