همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و جهاد کشاورزی سوادکوه

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۲/۱۸

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه با بیان پتانسیل های نرم افزاری و سخت افزاری واحد سوادکوه، وجود استادان مجرب با توان علمی و اجرایی بالا و داشتن آزمایشگاهها و کارگاههای مجهز و مدرن را از ظرفیت های این دانشگاه عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد سوادکوه، دکتر داریوش خادمی شورمستی و اعضای هیات علمی گروه تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی این دانشگاه با علیرضا مرادیان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه و هیات همراه درباره تعامل و همکاری آموزشی، ترویجی و پژوهشی مشترک دیدار کرد.

سرپرست واحد سوادکوه در این دیدار با بیان اینکه دانشگاه امکان برگزاری کلاس ها و دوره های ضمن خدمت با عنوان و موضوعات متنوع را برای سطوح کارشناسان ادارات و حوزه های تابعه جهاد کشاورزی و نیز بهره برداران داراست، تاکید کرد: ارتباط موثر دانشگاه با صنعت به ویژه در حوزه های کشاورزی و صنایع تبدیلی را با توجه به پتانسیل های منطقه ای از اولویت های دانشگاه است.

خادمی پیشنهاد اجرای طرح های تحقیقاتی با موضوع حفاظت از خاک و امکان بهره برداری اصولی و بهینه از اراضی شیبدار کم بازده، بهره مندی حداکثری از امکانات آزمایشگاهی برای توسعه کیفی و علمی فعالیت های کشاورزی با سوق دادن فعالیتها به سمت و سوی افزایش بهره وری از منابع و تخصیص زمین با هماهنگی ادارات و نهادهای ذیربط برای اجرای طرح ها و پروژه های تحقیقاتی را مطرح کرد.

مدیر جهاد کشاورزی سوادکوه نیز با بیان توانمندیها و معرفی حوزه های مختلف اداره جهاد کشاورزی شهرستان، امکان استفاده از امکانات آزمایشگاهها برای هدایت بهره وران، اجرای کشاورزی علمی و ایجاد کارگروههای تخصصی و بازدیدهای میدانی از مزارع و اراضی کشاورزی را خواستار شد.

مرادیان با توجه به امکان تخصیص زمین برای اجرای برنامه های تحقیقاتی اظهار کرد: فعالیت در حوزه های باغبانی و صیفی کاری در مزارع بلااستفاده فعلی یا کم بازده و نیز توسعه کشت گیاهان دارویی، پرورش قارچ و گلخانه توجیه اقتصادی دارد.