نشست ادواری و تخصصی ریاست واحد سوادکوه با اعضای هیات علمی دانشگاه

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۱۰/۰۳

به گزارش روابط عمومی واحد سوادکوه: با توجه به نزدیکی فصل امتحانات پایان ترم، دکتر داریوش خادمی شورمستی ریاست واحد سوادکوه با اعضای هیات علمی این واحد دانشگاهی در سالن کنفرانس حوزه ریاست نشست ادواری و تخصصی برگزار کرد. در ابتدای جلسه دکتر خادمی ضمن قدرانی از حضور منظم اساتید در دانشگاه طی نیمسال تحصیلی جاری خواستار حضور حداکثری اساتید در ایام امتحانات و تحویل به موقع پاکت سوالات و متعاقباً اعلام نمرات امتحانی شد. در ادامه ایشان ضمن دعوت به همکاری و مشارکت حداکثری اساتید در کمیته جذب دانشجو برای نیمسال دوم تحصیلی ۹۶ – ۹۵ بیان داشت: از مهمترین وظایف اساتید در حوزه پژوهش های کاربردی با توجه به سیاست های کلی دانشگاه و تاکید دکتر میرزاده ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی ارائه طرح های دانش بنیان و درآمدزای برون دانشگاهی می باشد. در ادامه این نشست اعضای هیات علمی با ارائه نظرات و پیشنهادات در حوزه تخصصی به بیان دیدگاه های خود پرداختند.