نخستین همایش لفورشناسی در واحد سوادکوه برگزار شد

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۰۲/۲۴

به گزارش روابط عمومی واحد سوادکوه، نخستین همایش لفورشناسی با حضور هیات رئیسه واحد سوادکوه، صاحبان مقاله و دیگر مدعوین و مسئولین شهرستان سوادکوه شمالی در سالن شهدای هسته ای دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه- سایت آموزشی شیرگاه برگزار گردید. در ابتدای همایش دکتر تقی لطیفی شیردار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه و رئیس همایش، ضمن تبریک عید مبعث رسول خاتم (ص) و خیر مقدم به مسئولین و مهمانان، هدف از برگزاری این همایش را اهمیت منطقه لفور در ابعاد مختلف از نظر فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و پیشینه تاریخی بیان نمود که وجود رساله های دوره دکتری و فوق لیسانس ضرورت شناسایی بیشتر این منطقه را نشان می دهد. رئیس همایش لفورشناسی وجود علمای بزرگ دینی، شخصیت های علمی و صاحب نام در سطح کشور و بین المللی را از افتخارات منطقه لفور عنوان داشت. در ادامه این همایش مقالات علمی توسط اساتید و سخنرانان درخصوص تاریخ، تمدن و قدمت ۵۰۰۰ ساله منطقه لفور ارائه شد. براساس همین گزارش اجرای موسیقی سنتی و محلی، برنامه بومی سرایی، نمایشگاه صنایع دستی منطقه و پذیرایی به صرف ناهار بخش های دیگر این مراسم را تشکیل می داد.