مسابقه کتاب‌خوانی بیانیه گام دوم انقلاب برگزار می‌شود

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۶/۱۲

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه گفت: با آغاز سال تحصیلی جدید و آغاز کلاس‌ها مسابقه کتابخوانی بیانیه گام دوم انقلاب ویژه دانشجویان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سوادکوه، داریوش خادمی شورمستی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه ظهر امروز در مراسم تجلیل از کارکنان نمونه این واحد دانشگاهی با بیان اینکه برگزاری مسابقه کتابخوانی بیانیه گام دوم انقلاب در راستای آشنایی بهتر کارمندان دانشگاه با منویات مقام معظم رهبری است، اظهار کرد: با آغاز سال تحصیلی جدید و آغاز کلاس‌ها مسابقه کتابخوانی بیانیه گام دوم انقلاب ویژه دانشجویان نیز برگزار خواهد شد.

وی با بیان ویژگی و شاخصه انتخاب کارمند نمونه، هدف از این انتخاب را دیده شدن، قدردانی و نیز ایجاد انگیزه برای بقیه کارکنان عنوان کرد و افزود: سیده سمیه هاشمی رسکتی به دلیل تعامل مناسب با همکاران، تلاش و پشتکار زیاد، حسن خلق، تعهد، تخصص و کاهش هزینه مرتبط با طراحی وب سایت جدید این واحد دانشگاهی به عنوان کارمند نمونه این واحد به دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران معرفی شد.

به گزارش آنا، در این مراسم از کارکنان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه، منتخبان مسابقه قرآن و عترت، فعالان عرصه حجاب و عفاف، فعالان عرصه نماز و قهرمانان مسابقات ورزشی تجلیل و با اهدا لوح سپاس و هدایا قدردانی شد.