مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در واحد سوادکوه برگزار شد

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۰۷/۰۷

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه ،درآخرین روز از هفته گرامیداشت هشت سال دفاع مقدس مراسمی با حضور سرهنگ ابراهیمی فرماندهی سپاه شهرستان، دکتر داریوش خادمی شورمستی رئیس واحد سوادکوه، دکتر طالبی معاون دانشجویی و فرهنگی، اساتید، دانشجویان و کارمندان بسیجی این واحد دانشگاهی در تالار اجتماعات بوعلی سینای این دانشگاه برگزار شد. در این مراسم حجه الاسلام رضانژاد مسئول بسیج اساتید واحد سوادکوه، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره دلاورمردیهای جوانان این مرزو بوم در دفاع از آرمان های والای نظام مقدس جمهوری اسلامی ، مهمترین نیاز امروز جامعه را تبعیت از ولایت فقیه عنوان کرد. در ادامه احمدی قزوینی عضو هیات علمی گروه علوم سیاسی و سخنران ویژه این مراسم، درباره تغییر شیوه مبارزه دشمن به روش جنگ نرم اشاره نمود. وی همچنین راه رسیدن به تمدن نوین اسلامی را تحقق عملی اقتصاد مقاومتی دانست که لازمه آن داشتن روحیه جهادی، تفکر انقلابی و دانش بنیان بودن است. در حاشیه این مراسم نیز نمایشگاه عکس و آثار دفاع مقدس برپا شد.