مراسم گرامیداشت “روز معلم و تجلیل از مقام استاد” در واحد سوادکوه برگزار شد

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۰۲/۲۴

به گزارش روابط عمومی واحد سوادکوه، در سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و بزرگداشت مقام معلم مراسم ویژه ای به همین مناسبت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه- سایت آموزشی شیرگاه برگزار گردید. براساس همین گزارش در این مراسم که با حضور هیات رئیسه و اساتید واحد سوادکوه به همراه خانواده هایشان برگزار شد، دکتر تقی لطیفی شیردار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه، ضمن خیر مقدم به اساتید و خانواده هایشان، گرامیداشت این روز و وصف مقام والای استاد، در خصوص ویژگی های شخصیتی استاد شهید مطهری و جایگاه معلم در طول تاریخ سخن گفت. ایشان همچنین یاد و خاطره مرحوم حیدر کاظمی از اساتید جوان گروه تربیت بدنی واحد سوادکوه را گرامی داشته و برای آن استاد فقید از خداوند منان رحمت واسعه الهی، و برای فرزند برومندشان، همسر داغدار و پدر بزرگوار این مرحوم که در این مراسم حضور داشتند صبر و شکیبایی مسئلت نمودند. در ادامه این مراسم رشید بابازاده هنرمند مازندرانی، آوازهای محلی مازندرانی را اجرا نمود. بر اساس این گزارش طرح سوال و برگزاری مسابقه بین فرزندان اساتید، تجلیل از اساتید با اهداء لوح تقدیر و هدایا و صرف شام بخش های دیگر این مراسم را تشکیل می داد.