مراسم میلاد امام علی (ع) و روز پدر در واحد سوادکوه

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۱/۲۳

به همت حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه به مناسبت میلاد با سعادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) و روز پدر مراسمی با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان در نمازخانه امام علی (ع) دانشگاه برگزار شد. حجت الاسلام والمسلمین رضانژاد مسئول امور فرهنگی با تبریک ولادت حضرت علی (ع) و روز پدر به همه پدران بالاخص پدران آسمانی با بیان خصوصیات اخلاقی و رفتاری امام علی (ع) گفت: امام علی (ع) مظهر عدالت، شجاعت و سخاوت بوده و جانشین به حق رسول گرامی اسلام می باشد. ایشان ماه رجب را ماه طاعت و بندگی دانست و ضمن تاکید ایام البیض از کلیه اساتید، کارکنان و دانشجویان خواست تا با شرکت در مراسم معنوی اعتکاف، از معنویت این ماه پر خیر و برکت بهره مند شوند. در پایان مراسم به کلیه هم نام های آن حضرت هدایایی به رسم یادبود اهداء گردید.