مراسم سوگواری شهادت امام جواد (ع) در واحد سوادکوه

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۶/۰۱

به همت حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه به مناسبت شهادت نهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام محمد تقی (ع) مراسمی با حضور هیات رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان در نمازخانه امام علی (ع) دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد سوادکوه، حجت الاسلام والمسلمین رضانژاد مسئول امور فرهنگی با بیان خصوصیات اخلاقی و رفتاری حضرت امام جواد (ع) گفت: امام جواد (ع) پس از شهادت پدر بزرگوارشان امام رضا (ع) در سن ۷ سالگی و دوران کودکی به امامت رسید و ۱۷ سال رهبری شیعیان را داشت که در عنفوان جوانی به دست همسر ملعونشان به شهادت رسید.

وی از ویژگی های بارز آن امام همام را اخلاق خوب و رفتارهای معنوی ایشان دانست و تاکید کرد: پارسایى، علم و دانش و بخشندگی ‏اش موجب شده بود با القاب جواد، تقى، مرتضى و منتجب شناخته شود. اما در این میان لقب “ابن الرضا” به خاطر شکوه و جلال امام رضا (ع) در میان مردم شهرت بیشترى داشت .

رضانژاد با ذکر رشادت های شهدای مدافع حرم در این سالها، یاد وخاطره شهید مدافع حرم محسن حججی و شهید دانشجوی مدافع حرم واحد سوادکوه شهید حسین مشتاقی را گرامیداشت.