عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی رئیس سازمان نظام‌مهندسی معدن مازندران شد

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۶/۱۲

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سوادکوه، سیدمجتبی مرتضوی عضو هیئت علمی گروه معدن دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه از سوی اعضای هیئت‌مدیره سازمان نظام‌مهندسی معدن به‌عنوان رئیس این سازمان انتخاب شد.

وی با مرتبه استادیاری اکنون به‌عنوان رئیس مجتمع آموزشی شهید مشتاقی شیرگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه و مدیر گروه رشته‌های فنی و مهندسی این واحد دانشگاهی است که در سوابق مدیریتی خود، معاونت حوزه پژوهشی و دانشجویی دانشگاه و دو دوره عضویت هیئت‌مدیره سازمان نظام‌مهندسی معدن استان مازندران را دارد.

داریوش خادمی شورمستی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه نیز با ارسال پیام، انتخاب سیدمجتبی مرتضوی به‌عنوان رئیس سازمان نظام‌مهندسی معدن را تبریک و از خداوند متعال توفیق روزافزون‌ وی را در راستای بالندگی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خواستار شد.