شهدای مدافع حرم عاشقان واقعی اهل بیت(ع) و ولایت بودند

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۷/۰۷

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه، حضور شهدای مدافع حرم در دفاع از حریم اهل بیت(ع) را نشانه عشق واقعی آنان به ائمه و اهل بیت عصمت و طهارت(ع) دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سوادکوه، داریوش خادمی شورمستی صبح امروز همراه با اعضای شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه و فرماندار شهرستان نکا با خانواده دانشجوی شهید مدافع حرم واحد سوادکوه شهید حسین مشتاقی دیدار کرد.

وی با بیان اینکه جوانان مدافع حرم بار دیگر با لبیک به رهبری در دفاع از حریم اهل بیت(ع) با حضورشان در جبهه‌های حق علیه باطل توانایی، غیرت ایرانی و ظرفیت پذیرش مسئولیت‌های بزرگ را نشان دادند، اظهار کرد: با توجه به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و تأکید مکرر مقام معظم رهبری می‌توان به جوانان انقلابی این مرز و بوم اعتماد کرد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه، حضور شهدای مدافع حرم در دفاع از حریم اهل‌بیت(ع) را نشانه عشق واقعی آنان به ائمه و اهل بیت عصمت و طهارت(ع) عنوان کرد.

محمدعلی مشتاقی پدر شهید والامقام حسین مشتاقی نیز در این دیدار با قدردانی از حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه و فرماندار نکا با ذکر خاطراتی از شخصیت و منش فرزند شهیدش اظهار کرد: شهید حسین مشتاقی همواره بر ضرورت تبعیت از رهبری تأکید می‌کرد و اقتدار کشورمان را در منطقه و جهان مدیون خون شهدا و رهبری داهیانه مقام عظمای ولایت دانست.

به گزارش آنا؛ شهید مدافع حرم حسین مشتاقی دانشجوی مقطع کارشناسی در رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه بوده که در جنگ علیه تکفیری‌ها در منطقه عملیاتی خانطومان سوریه به درجه رفیع شهادت نائل شد.