سوگواری شهادت امام موسی بن جعفر (ع)

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۲/۰۶

به همت حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه به مناسبت شهادت هفتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام موسی کاظم (ع) مراسمی با حضور استادان، کارکنان و دانشجویان در نمازخانه امام علی (ع) دانشگاه برگزار شد.

مسئول امور فرهنگی واحد سوادکوه با بیان خصوصیات اخلاقی و رفتاری حضرت امام موسی کاظم (ع) گفت: امام موسی کاظم (ع ) به مدت ۱۴ سال در زندان بسر بردند و دوران طولانی از عمر با برکت خود را در زندان سپری کرد که بیشترین آزار و اذیت از سوی هارون الرشید به امام روا شد.

حجت الاسلام رضانژاد از ویژگیهای بارز آن امام همام را اخلاق خوب و رفتارهای معنوی ایشان دانست که باعث ایجاد تحول اخلاقی بر زندانبانان خلیفه عباسی می شد.

رضانژاد تاثیرگذاری امام (ع) بر زندانیان را نیز از علل آزار و شکنجهها علیه ایشان دانست که باعث شد نهایتا در بیست و پنجم رجب در زندان به شهادت برسد و جسم مطهرش را در کاظمین به خاک بسپارند.