سرپرست واحد سوادکوه: معلم حقیقی دنبال مطامع دنیوی نیست

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۲/۱۸

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه تصریح کرد: «جایگاه تعلیم و تربیت مقدس است و معلم حقیقی به کار خود عشق ورزیده و دنبال مطامع دنیوی نیست.»

به گزارش روابط عمومی واحد سوادکوه، دکتر داریوش خادمی شورمستی در مراسم آیین نکوداشت مقام استاد و گرامیداشت سالروز شهادت آیت الله شهید مرتضی مطهری که با حضور هیات رئیسه، اعضای هیات علمی و خانواده استادان در سالن اجتماعات بوعلی سینای دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه برگزار شد با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مطهری و با بیان اهمیت مقام و منزلت معلم در قرآن کریم برخی از اوصاف معلمان را برشمرد و اظهار کرد: اولین گام توفیق در عرصه تعلیم، خلوص نیت و آموزش متعلمین به خاطر خدا است.

خادمی شورمستی با ذکر حدیثی از امیر مومنان علی (ع) درباره معلمان که فرمود: هر معلمی که بر شاگردانش تواضع و فروتنی کند و در برابر دانشمندان خود را کوچک و پایین دست به حساب آورد، با دانش خود به آقایی می رسد، تاکید کرد: عفو و گذشت معلم از خطاهای متعلمین، هم میتواند شخصیت معلم را در برابر دانش آموزان محبوب و دوست داشتنی جلوه دهد و هم درس عملی خوبی برای آنان باشد.

وی برخی دیگر از اوصاف معلمان را داشتن صلاحیت علمی، عطوفت و مهربانی، عامل به گفته های خود، احترام به شخصیت و نام شاگردان عنوان کرد.

خادمی با ارائه گزارش عملکرد حوزه های مختلف آموزشی و پژوهشی، دانشجویی و فرهنگی، اداری و مالی و عمرانی، برنامه های آتی واحد سوادکوه در این حوزه ها بر توسعه رشته های تحصیلات تکمیلی و توجه بیشتر به کسب درآمدهای غیرشهریه ای تاکید کرد.

تجلیل از استادان بازنشته و پژوهشگر برتر با اعطای هدایا و اجرای موسیقی از دیگر برنامه های این مراسم بود.