سردار سلیمانی محبوب خداوند و مردم بود

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۱۱/۲۲

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان مازندران گفت: «سردار شهید سلیمانی به‌واسطه اینکه محبوب خداوند بود در جامعه محبوب دل‌های مردم شد.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سوادکوه، حجت‌الاسلام احمد اسلامی در مراسم گرامیداشت چهل‌و‌یکمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و اربعین شهادت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی که در دانشگاه آزاد اسلامی  واحد سوادکوه برگزار شد، گفت: «کسانی محبوب خداوند می شوند که از خدا و رسولش اطاعت، تبعیت و پیروی کنند.»

وی با بیان اینکه کسانی که محبوب خداوند شوند، محبوب خلق خدا هم می‌شوند، اظهار کرد: «امام‌خمینی (ره) هم محبوب خدا و خلق خدا و همه مستضعفان و محرومان جهان بود.»

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان مازندران ارزشمندترین و شریف‌ترین دستاورد انقلاب اسلامی را تربیت و رشد جوانان و مردانی مانند سلیمانی‌ها، حججی‌ها و مشتاقی‌ها دانست.

اسلامی تصریح کرد: «مکتب روح‌الله شهیدان انقلاب و دفاع مقدس، شهدای دانشمند هسته‌ای و مدافع حرم، جانبازان و ایثارگران، جوانان و استادان بسیجی و انقلابی را پرورش داد.»

وی اظهار کرد: «یوم‌الله روزی است که در آن کفار و استکبار شکست خوردند و هر روزی که ما بتوانیم در حوزه‌های مختلف صنعت، تکنولوژی و عرصه‌های گوناگون افتخاری برای این کشور در راستای خودکفایی برداریم آن روز روز خداست.»