رفع آسیب‌های اجتماعی با شناخت اندیشه امام حسین‌(ع)

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۷/۱۶

عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی سوادکوه، راه‌حل آسیب‌های اجتماعی امروز را شناخت اندیشه امام حسین‌(ع) عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سوادکوه، اصغر نوروزی ظهر امروز در نشست فرهنگی که به مناسبت ایام اربعین حسینی با موضوع «نگرشی نو در اندیشه‌های امام حسین (ع)» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه برگزار شد با بیان اینکه اگر بتوانیم یک خصلت از هر امام معصومی را در زندگی و رفتارمان رعایت کنیم انسان موفقی خواهیم بود، اظهار کرد: «اگر امام حسین‌(ع) را درست بشناسیم و در زندگی اندیشه، باور و نگرش او را به عنوان الگو قرار دهیم، یقیناً به موفقیت‌های زیادی دست خواهیم یافت.»

وی با اشاره به اینکه امام حسین‌(ع) به هدف خود متعهد بود، اضافه کرد: «باید حسین‌وار در کار و زندگی خود متعهد بوده و آن امام همام را به عنوان انسان متعهد به هدف معرفی کنیم.»

عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه با بیان اینکه اکنون زمان تفکر و اندیشیدن است، عنوان کرد: «دانشگاه باید در راستای بررسی دلایل قیام حسینی و شناساندن این تفکر به دانشجویان و جامعه هدف حرکت کند.»