رزومه علمی : یاسمن فهیم دژبان

متولد : فروردين ماه ۱۳۵۸، تهران

آدرس محل كار : ايران، مازندران، سوادكوه، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه

تلفن محل كار : ۴۲۴۲۳۹۰۴ – ۰۱۱  

همراه: ۰۹۱۲۲۳۰۸۷۴۷  

آدرس پست الكترونيكي :Dr.Fahim79@yahoo.com


اهداف و انگيزه ها:              -شركت در فعاليت‌هاي پژوهشي و آموزشي دانشگاهها و مراكز تحقيقاتي معتبر

زمينه‌هاي مورد علاقه :       -تكنولوژي فرآوري آبزيان

-تکثیروپرورش ماهی

-تکثیروپرورش آبزیان

 

تحصيلات

سالهای تحصیلی

مدارک تحصیلی

۱۳۹۱ – ۱۳۸۸

دکتری تخصصی رشته شيلات (گرایش فرآوری محصولات شیلاتی)

دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم و تحقیقات، تهران، ايران

رساله: تأثیر عصاره‌های رزماری و آویشن بر ميزان پایداری اسیدهای چرب غیراشباع در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپور نقره‌ای

اساتيد راهنما: دكتر عباسعلي مطلبي – دكتر سیدابراهیم حسینی

اساتيد مشاور: دكتر علي اصغر خاني پور – دكتر مهدي سلطاني

   ۱۳۸۲ – ۱۳۷۹

كارشناسي ارشد در رشته مهندسي شيلات (گرایش فرآوری محصولات شیلاتی)

دانشكده علوم و فنون دريايي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران شمال، تهران، ايران

پايان نامه كارشناسي ارشد : بررسي اثر دي استات سديم ( آلويتا ) روي كيفيت پروتئيني خاويار قره برون در طول دوره نگهداري

استاد راهنما : دكتر حسين عمادي

اساتيد مشاور : دكتر رضاپورغلام و دكتر محمد هادي گيويان راد

۱۳۷۸ – ۱۳۷۵

كارشناسي مهندسي شيلات

دانشكده علوم و فنون دريايي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران شمال، تهران، ايران

پايان نامه مقطع كارشناسي : بررسي ميزان توليد اوليه در نيمه جنوبي سد كرج

استاد راهنما : دكتر مژگان امتيازجو

۱۳۷۵ – ۱۳۷۱

ديپلم تجربي. تهران، ايران    

 

تشویق ها و مقام ها

-رتبـه اول بیست‌ویکمین مسابقات سراسری بخش کتبی قرآن ‌و عترت اعضـاء هيأت علمـي دانشگاه‌ها، سال ۱۳۹۵

-كسب رتبه نخست گزينش استـاد نمـونه، دانشگـاه آزاد اسـلامي واحـد سوادكوه، ۸۸-۱۳۸۷

-پژوهشـگر برتر در رشته منابع طبيـعي، دانشگـاه آزاد اسـلامي واحـد سوادكوه، سال ۱۳۸۸

-كسب تقديرنامه شركت در اولين جشنواره بزرگ قلم استاد، سال ۱۳۸۴

-رتبـه اول ششـمين مسابقات کتبی قرآن و عترت اعضـاء هيأت علمـي دانشگاه‌ها، سال ۱۳۸۳

-رتبـه اول ششـمين مسابقات کتبی قرآن و عترت دانشجــويي، سال ۱۳۷۸

-کسب تقدیرنامه سرپرست برتر انجمن علمی شیلات واحد سوادکوه، سال۱۳۸۵

 

تجربه های کاری

-عضو هيأت علمي تمام وقت رسمی- قطعی گروه آموزشی منابع طبیعی، شیلات، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران. ۱۳۸۳ تا کنون

-کارآموز کارشناسی رسمی دادگستری، رشته شیلات و آبزیان. حوزه سوادکوه. مازندران

-عضوکمیته تدوین نظام موضوعات درصنایع شیلات،مجموعه دانشگاه آزاداسلامی و توسعه دریا،۳۹۷ تا کنون

-مسئول توانمندسازی و آموزشهای کاربردی نیروی انسانی دانشگاه آزاداسلامي‌واحـدسوادكوه، ۱۳۹۵تا ۱۳۹۷

-مسئول پیگیری و تصویب رشته‌های تحصیلی دانشگاه آزاداسلامي‌واحـدسوادكوه، ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۷

-رياست باشگاه پژوهشگران جوان، دانشگاه آزاداسلامي واحد سوادكوه از اردیبهشت۱۳۸۸ تا ۱۳۸۹

-سرپرست انجمن علمي شيلات، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۶

-عضو شورای آموزشی، دانشگاه آزاداسلامي‌واحـدسوادكوه، ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۵

-عضو كميته انضباطـي دانشجـويي، دانشگاه آزاد اسلامي واحـد سوادكوه از شهريور ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۰

-عضو کارگروه تخصصی فرآوری آبزیان، موسسه تحقیقات و علوم شیلاتی کشور، ایران. ۱۳۹۳تا کنون

-عضو کارگروه تخصصی آبزیان، بسیج علمی و پژوهشی استان مازندران، ایران. ۱۳۹۴ تا کنون

-دبیر علمی چهارمین همایش ملی امنیت غذائی، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۹۴

-دبیر علمی سومین همایش ملی امنیت غذائی، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۹۲

-عضو بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامي سوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۸۳ تاکنون

-مديريت گروه‌ آموزشي شيلات و زیست شناسی دریا ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۳

-مدرس دانشگاه آزاد اسلامي سوادكوه، مازندران، ايران، بهمن ماه ۱۳۸۲ تا اسفند ماه ۱۳۸۳

-مدرس داراي كد تدريس از دانشگاه جامع علمي كاربردي، ۱۳۸۵ تا كنون

-عضو سازمان نظام مهندسی، سال ۱۳۸۷ تا كنون

 

فعاليت‌هاي پژوهشي

-عضو كميته علمي پنجمین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۹۶

-عضو كميته علمي کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین در علوم و مهندسی قرن ۲۱ ؛ رشت، گیلان، ایران، ۱۳۹۶

-نماینده دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه در مرکز همکاریهای علمی و امور نخبگان منطقه شمال کشور، مازندران، ايران، ۱۳۹۶

-دبير علمي چهارمین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران،۱۳۹۴

-عضو كميته علمي چهارمین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران،۱۳۹۴

-ویراستاری علمی کتاب راهنمای پرورش قزل آلا، مؤسسه تحقیقات شیلات ایران، ايران،۱۳۹۴

-عضو كميته علمي دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذائي، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، مازندران، ايران، بهمن ۱۳۹۳

-داور پروژه‌های تحقیقاتی موسسه تحقیقات و علوم شیلاتی کشور، ایران. ۱۳۹۳تا کنون

-همکار مشاور فصلنامه تخصصی علوم تکثیر و آبزی پروری- دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل، مازندران، ايران،۱۳۹۳تا کنون

-دبير علمي سومین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران،۱۳۹۲

-عضو كميته علمي سومین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران،۱۳۹۲

-عضو كميته علمي دومین سمينار ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۹۱

-عضويت در پانل تخصصي فرآوری آبزیان دومین سمينار ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۹۱

-عضو كميته علمي اولین سمينار ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۹۰

-عضويت در پانل تخصصي فرآوری آبزیان اولین سمينار ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۹۰

-همکار طرح پژوهشی بررسی تأثیر سطوح مختلف ارگوسان بر روی معیارهای شاخص رشد بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ۱۳۸۹

-دبير اجرائي نخستين همايش منطقه‌اي چشم انداز مازندران در افق۱۴۰۴، دانشگاه آزاد اسلامي واحـد سوادكوه، مازندران، سوادكوه، ۱۳۸۸

-دبير علمي نخستين همايش منطقه‌اي شيلات، (درياي‌خزر، اكولوژي، بيولوژي و آبزي‌پروري)، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۸۷

-عضو كميته علمي پنجمين سمينار منطقه‌اي امنيت غذائي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۸۸

-عضويت در پانل تخصصي پنجمين سمينار امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۸۸

-مجری طرح پژوهشی بررسي تأثيرموادضدعفوني كننده مالاشيت گرين و پوئيدين آيدين(بتادين) بر روي تخم استحصالي ماهي قزل‌آلاي ايراني و فرانسوي و مقايسه روند رشد تا وزن۵گرم، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۸۸

-مجری طرح پژوهشی بررسی اثر دی استات سدیم بر کیفیت آرد ماهی، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۸۷

-همکار طرح پژوهشی تأثیر استفاده از زئولیت و دی استات سدیم بر مجموع ازت فرار پودر ماهی، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ۱۳۸۷

-عضو كميته علمي نخستين همايش منطقه‌اي شيلات، (دريـاي‌خزر، اكـولـوژي، بيولـوژي و آبـزي‌پروري)، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۸۷

-عضويت در پانل تخصصي نخستين همايش منطقه‌اي شيلات، (دريـاي‌خزر، اكـولـوژي، بيولـوژي و آبـزي‌پروري)، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۸۷

-مدرس كارگاه تكثيروپرورش‌ماهيان‌‌زينتي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۸۷

-شركت در دهمين هم‌انديشي اعضاء باشگاه‌پژوهشگران‌جوان، دانشگاه آزاداسلامي واحد علي‌آبادكتول، ايران، ۱۳۸۷

-عضويت در پانل تخصصي چهارمين سمينار امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۸۶

-داور دومين جشنواره سالاد دانشجوئي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۸۸

-داور اولين جشنواره سالاد دانشجوئي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۸۶

-سخنراني علمي با عنوان « تهيه سوسيس‌ماهي »، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۸۶

-سخنراني علمي با عنوان « تهيه آرد ماهي »، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۸۶

-سخنراني علمي با عنوان « تکثیر ماهی آنجل »، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۸۶

-سخنران برتر علـمي با عنوان « بررسـي اثر آلويتـا روي كيفيت خاويار قره‌برون »، انستيتو تحقيقات بين‌المللي ماهيان خاوياري، رشت، گيلان، ايران، سال ۱۳۸۵

-سخنراني علمي با عنوان « تهيه كنسرو ماهي »، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۸۵

-برگزاركننده كارگاه آموزشي تأسيس و راه‌اندازي استخرهاي پرورش ماهي، سوادكوه، مازندران، ايران، سال ۱۳۸۵

-برگزاركننده كارگاه آموزشي تكثير و پرورش ماهيان زينتي (تكميلي)، سوادكوه، مازندران، ايران، سال ۱۳۸۴

-برگزاركننده كارگاه آموزشي تكثير و پرورش ماهيان زينتي (مقدماتي)، سوادكوه، مازندران، ايران، سال ۱۳۸۳

-سخنراني علمي با عنوان « خاويار ايران » دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه، مازندران، ايران، سال ۱۳۸۳

-مجري پروژه با عنواناثرات دی استات سدیم روی کیفیت پروتئینی خاويار قره‌برون در طول دوره نگهداری، کد ۰۰۲-۰۹۵-۸۱ »، انستيتو تحقيقات بين‌المللي ماهيان خاوياري، رشت، گيلان، ايران، ۱۳۸۱

-مجري پروژه با عنوانتعيين و بررسي پروفيل اسيدهاي آمينه در تخمك خام و خاويار ماهي قره‌برون، سازمان انرژي اتمي ايران، تهران، ۱۳۸۱

 

اختراع و اكتشاف: 

-توليد پروفيل اسيدهاي آمينه خاويار خام ماهي قره‌برون، ۱۳۸۷

-توليد خاويار قره‌برون با استفاده از ماده نگهدارنده دي‌استات‌سديم، ۱۳۸۷

 

چـــاپ كتاب           

راهنمای تکثیر و پرورش میگو، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی(سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی)، ۱۳۹۸

-دستورالعمل کاربردی تكثير و پرورش كاربردي قزل‌آلاي‌رنگين‌كمان، ۱۳۹۲

-فـرآوري محصـولات شيـلاتـي، ۱۳۸۷

                                  

چـــاپ مقاله علمي- پژوهشي، ISI      

Fahimdezhban Y.1*; Motallebi A. A.2; Hosseini E.1; Khanipour A. A.3; Soltani M.4 “Comparison of Zataria multiflora and Rosmarinus officinalis extracts on quality of minced frozen silver carp “.Accepted By: Iranaian Journal of Fisheries Sciences.October2013

خانی پور, ع. مرادیان سرخی, ف. فهیم دژبان، ی.بررسی تعییرات و پایداری اسیدهای چرب چند غیر اشباع PUFA و ضریب پلی ان Polyen Index در برگر تلفیقی ماهی کیلکا – کپور نقره ای طی نگهداری در سردخانه. مجله علمی شیلات ایران. سال بیست و پنجم/شماره۱/تابستان ۱۳۹۵

فتحی، س. خانی‌پور، ع. فهیم دژبان، ی.”بررسی تغییرات ترکیبات شیمیایی برگر تلفیقی(ماهی کیلکا-کپور نقره‌ای) منجمد در طی مدت زمان نگهداری در سردخانه “. مجله علمی بهداشت مواد غذایی، بهار ۱۳۹۳

فهیم دژبان، ی۱*. مطلبی، ع.۲ حسینی، ا۱ .خانی پور، ع۳. سلطانی، م ۱. زارع گشتی،ق۳. خدابنده،ف۳ ،”بررسی اثر عصاره رزماری(Rosmarinus officinalis)و آویشن شیرازی(Zataria multiflora) بر پایداری اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپور‌نقره‌ای(Hypophthalmichthys molitrix) “.مجله علمی شیلات ایران، مؤسسه تحقیقات شیلات ایران، وزارت جهاد کشاورزی، بهار۱۳۹۲

خانی‌پور، ع. فتحی، س. فهیم دژبان، ی.”بررسی شاخصهای شیمیایی فساد و تعیین عمر ماندگاری برگر تلفیقی(ماهی کیلکا-کپور نقره‌ای) در طول مدت نگهداری در سردخانه ۱۸- درجه سلسیوس “.مجله علمی شیلات ایران، مؤسسه تحقیقات شیلات ایران، وزارت جهاد کشاورزی، پائیز۱۳۹۲

خادمي شورمستي، د. فهیم دژبان، ی. اوانی، ع.” بررسی تأثير سطوح مختلف ارگوسان بر روی معیارهای شاخص رشد بچه ماهی قزل‌آلای رنگین کمان”. مجله علمی- پژوهشی شیلات، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر، گلستان، ۱۳۹۱

فهیم دژبان، ی. عمادي، ح. امتيازجو، م. گيويان راد، ه. پورغلام، ر.” بررسی تأثیر ماده نگهدارنده دی استات سدیم روی کیفیت خاویار قره برون در طول دوره نگهداری”، مجله علمی- پژوهشی شیلات، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر، گلستان،۱۳۸۸

خادمي شورمستي، د. فهیم دژبان، ی. ” تأثير استفاده از کلینوپتیلولیت(زئوليت) بر مجموع ازت‌هاي فرار آرد‌ماهي كيلكا در طول نگهداري”. مجله علمی- پژوهشی شیلات، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر، گلستان، تابستان۱۳۸۹

 

عضويت در انجمن‌ها

-باشگاه پژوهشگران جوان از سال ۸۳ تا ۱۳۸۹

-انجمن آبزي پروران اروپا، EAS ، از سال ۱۳۸۳ تا كنون

-انجمن حفاظت از ماهيان خاوياري، WSCS از سال ۱۳۸۴ تا کنون

-انجمن جنبش نرم افزاري و نهضت توليد علم از سال ۱۳۸۴ تا كنون

-بسيج اساتيد دانشگاه آزاد اسلامي از سال ۱۳۸۳ تا كنون

-هسته‌ پژوهشي زنان دانشگاه ‌آزاد اسلامي واحد سوادكوه از سال ۱۳۸۷ تا كنون

-عضویت در شورای زنان فرهیخته دانشگاه‌ آزاد اسلامي واحد سوادكوه

-عضویت در شورای هم اندیشی دانشگاه‌ آزاد اسلامي واحد سوادكوه

 

گزيده‌اي از تحقيقات و مقالات

Y.Fahimdezhban, M.Abbaszadeh, A.Avani, E.Farhadi. “Effective Stydy of Vitamin C & El-Carnitin on Survival & Growth Factors in Oncorhynchus mykiss, 4/1gr Going to 8Weeks”. Second National Conference of Fishery Science & Aquatic, Islamic Azad University, Branch of Lahijan, Gilan, Iran, May, 2011

Y.Fahimdezhban, A.Avani , “Effect to Compare Green malashyt and Betadine on Egg’s Survival in Oncorhynchus mykiss, French Descent”, International  Conference of  Aquaculture  Europe, Portugal, October, 2010

Y.Fahimdezhban, A.Avani ,”Comparative Study on Process Reproduction and Growth of Irania & French TROUT,“, International  Conference of  Aquaculture  Europe, Norway, 2009

Y.Fahimdezhban, ” Study on perish percentage egg of Acipenser persicus  “,International Conference of  Aquaculture Europe , Greece, November,2008

Y.Fahimdezhban, Y.Noruzi,”The Ability  of Rutilus  frisii  kutum  to   Tolerate  salty  at   Dropping  time”,International Conference of  Aquaculture Europe , Greece, November,2006

Y.Fahimdezhban, A.Avani , “Studing  effects  of  accumulation   Up on  Grow  and  Staying  Rainbow  trout”, International  Conference  of  Aquaculture  Europe, Italy, May, 2006

Y.Fahimdezhban, H.Faragi ,” Taxidermy  of  fish  with  using  New Method  of  Foam” , International  conference  of  Aquaculture   Europe, Italy , May ,2006

Y.Fahimdezhban, H.Emadi, M.Emtyazjoo, M.Givianrad, R.Pourgholam, “Effect  of  Sodium  diacetate  preservative  on  the Caviar  of  Acipenser  persicus , International  Con ference  of  Aquaculture   Europe, Norway ,August ,2005

Y.Fahimdezhban, H.Emadi, M.Emtyazjoo, M.Givianrad, R.Pourgholam,  “Study  of  Quality  and  Quantity  On  Amino-acids  in  the  Caviar   of  Acipenser  persicus “, International  conference  of  Aquaculture  Europe, Spain, October, 2004

Y.Fahimdezhban, M.Emtyazjoo, “Changes  in  trophic  System  of  karaj  Dam Lake By 14C  method” , International  conference  Enviromental  Problems  of  the  Mediterranean  Region, Cyprus, 2002

Ahmady, M. Fahim.D.Y. The role of vibrio parahemolyticus in causing a seafood born zoonotic disease.ITC2008, International training congress 26th August 2008, Prague, Ghaemshahr, Mazandaran, Iran, 2008

قاسمیان قادی، ع. فهیم دژبان، ی. تأثیر پوشش خوراکی کازئینات سدیم حاوی عصاره بابونه شیرازی بر تغییرات شاخص TVN در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان طی دوره نگهداری در یخچال. بیست و یکمین همایش ملی مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور- دومین همایش ملی آبزی پروری دریایی و محیطهای محصور، ساری، مازندران، ايران، ۱۳۹۷

قاسمیان قادی، ع. فهیم دژبان، ی. بررسی اثر پوشش خوراکی کازئینات سدیم حاوی عصاره بابونه شیرازی بر شاخص پراکساید در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان طی دوره نگهداری در یخچال. بیست و یکمین همایش ملی مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور- دومین همایش ملی آبزی پروری دریایی و محیطهای محصور، ساری، مازندران، ايران، ۱۳۹۷

عابدی، ح. شجاعی، ل. عابدی، م. فهیم دژبان، ی. بررسی اثر ال-کارنتین و روغن ماهی بر روی شاخص نرخ انباشت چربی FDR در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان ۱۵ گرمی طی دوره پرورش به مدت ۳۰ روز. بیست و یکمین همایش ملی مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور- دومین همایش ملی آبزی پروری دریایی و محیطهای محصور، ساری، مازندران، ايران، ۱۳۹۷

عابدی، ح. شجاعی، ل. عابدی، م. فهیم دژبان، ی. بررسی اثر ال-کارنتین و روغن ماهی بر روی شاخص مصرف غذای روزانه DFI در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان ۱۵ گرمی طی دوره پرورش به مدت ۳۰ روز. بیست و یکمین همایش ملی مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور- دومین همایش ملی آبزی پروری دریایی و محیطهای محصور، ساری، مازندران، ايران، ۱۳۹۷

فهیم دژبان، ی. اسماعیلی، م. بررسی تغییرات شاخص پراکساید در فیله ماهی کپور معمولی تحت تأثیر پوشش فعال خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مریم گلی. پنجمین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۹۶

فهیم دژبان، ی. قربانیان، ح.بررسی تغییرات شاخص ترکیبات ازته فرار در برگرهای تولیدی از مخلوط سوریمی ماهی کپور معمولی و گوشت مرغ طی دوره نگهداری در یخچال. پنجمین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۹۶

فهیم دژبان، ی. اسماعیلی، م.تأثیر پوشش فعال خوراکی کربوکسی متیل سلولز همراه با عصاره مریم گلی بر میزان بار میکروبی فیله ماهی کپور معمولی طی دوره نگهداری در یخچال. پنجمین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۹۶

فهیم دژبان، ی. شاپوری، م.عابدی، م. “فلسفه حجاب در نماز چیست؟” نشریه دانشجویی فرهنگی هویت، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، پاییز ۱۳۹۶

فهیم دژبان، ی. شاپوری، م.عابدی، م. “ضرب المثلهای قرآنی” نشریه دانشجویی فرهنگی هویت، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، پاییز ۱۳۹۶

مصطفی نژاد، ر. فهیم دژبان، ی. احمدی، م.”تأثیر پوشش خوراکی آلژینات سدیم همراه با عصاره گزنه بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در یخچال”. بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه آزاداسلامي واحد قوچان، ايران، ۱۳۹۴

فهیم دژبان، ی. نیازآذری، پ.بررسی روشهای هیدرولیز پروتئین ماهی و کاربرد آن. چهارمین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۹۴

فهیم دژبان، ی. قربانیان، ح.بررسی بار میکروبی برگرهای تولیدی از مخلوط سوریمی ماهی کپور معمولی و گوشت مرغ طی دوره نگهداری در یخچال. چهارمین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۹۴

فهیم دژبان، ی. قربانیان، ح.بررسی تغییرات شاخص پراکساید در برگرهای تولیدی از مخلوط سوریمی ماهی کپور معمولی و گوشت مرغ طی دوره نگهداری در یخچال. چهارمین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۹۴

فهیم دژبان، ی. فخاری، م.تأثیر تأخیر در یخ‌گذاری بر خصوصیات کیفی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان. چهارمین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۹۴

فهیم دژبان، ی۱*. مطلبی، ع.۲ حسینی، ا۱ .خانی پور، ع۳. سلطانی، م ۴.فرآیند تشکیل هیستامین در ماهی و عوامل مؤثر بر آن. سومین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۹۲

فهیم دژبان، ی۱*. مطلبی، ع.۲ حسینی، ا۱ .خانی پور، ع۳. سلطانی، م ۴.بررسی تأثیر عصاره‌های آویشن و رزماری بر شاخص‌ پلی‌‌- ان در گوشت چرخ شده فیتوفاگ در شرایط انجماد. سومین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۹۲

مرادیان سرخی، ف۱ . خانی پور، ع . فهیم دژبان، ی۱٫مقایسه میزان تغییرات و ارزش غذایی امگا۳ وامگا۶ در برگر تلفیقی کیلکا وکپور نقره ای طی مدت نگهداری در سردخانه. سومین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۹۲

سحر فتحی۱،علی اصغر خانی پور۲ ،یاسمن فهیم دژبان۱، مینا احمدی۲٫بررسی تغییرات چربی در فیش برگر تلفیقی ماهی کیلکا وکپور نقره ای در طول دوره انجماد” سومین همایش ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۹۲

فهیم دژبان، ی۱*. مطلبی، ع.۲ حسینی، ا۳ .خانی پور، ع۴ . سلطانی، م ۳  .” بررسی نقش آنتی اکسیدان‌ها در کنترل اکسیداسیون چربی‌های ماهی”. دومین سمينار ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۹۱

فهیم دژبان، ی۱ *. خدابنده، ف۲. لک زائی،ف۲. زارع گشتی، ق۲ .وطن دوست، م۲. فهیم، ا۲ . مرادیان سرخی،ف۳ .” روغن ماهی و بررسی ارزش غذائی آن” . دومین سمينار ملی امنيت غذائي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۹۱

ي. فهيم دژبان، ع. اواني، ” ايمني در آبزي‌پروري با كاربرد اوزون”. اولين سمينار ملي امنيت غذائي، دانشگاه آزاد اسلامي واحـد سوادكوه، مازندران، سوادكوه، ۱۳۹۰

م. شاپوري، ي. فهيم دژبان ، ” بررسي تأثير دو جلبك كلرلا و سندسموس در توليد روتي‌فر به منظور تغذيه آبزيان”. اولين سمينار ملي امنيت غذائي، دانشگاه آزاد اسلامي واحـد سوادكوه، مازندران، سوادكوه، ۱۳۹۰

ي. فهيم دژبان، د. خادمي شورمستـي، ” بررسي تأثيـر روش بسته‌بندي در اتمسفـراصلاح شده(MAP) بر ماندگاري و بازار پسندی محصولات شيلاتي”. نخستين همايش ملي فرآوري و بهداشت فرآورده‌هاي شيلاتي، مركز ملي فرآوري آبزيان، گيلان، بندرانزلي، ۱۳۸۹    

د. خادمي شورمستـي، ي. فهيم دژبان، س.كامل ” جایگاه ارزش غذایی و بازاریابی میگو”. نخستين همايش ملي فرآوري و بهداشت فرآورده‌هاي شيلاتي، مركز ملي فرآوري آبزيان، گيلان، بندرانزلي، ۱۳۸۹

م. آرين نژاد، ي. فهيم دژبان، س.كامل ” تهيه چيپس از ماهي كيلكا”. نخستين همايش ملي فرآوري و بهداشت فرآورده‌هاي شيلاتي، مركز ملي فرآوري آبزيان، گيلان، بندرانزلي، ۱۳۸۹

د. خادمي شورمستـي، ي. فهيم دژبان، ع. اواني” تأثير استفاده از ارگوسان بر فاكتورهاي رشد و بقاء بچه ماهي قزل‌آلاي رنگين گمان در مراحل اوليه پرورش”. چهرمين كنگره ملي علوم دامي، ايران، پرديس كرج، ۱۳۸۹

ي. فهيم دژبان، د. خادمي شورمستـي، ” چالش‌هاي امنيت غذائي در جهان”. پنجمين سمينار امنيت غذايي، دانشگاه آزاد اسلامي واحـد سوادكوه، مازندران، سوادكوه، ۱۳۸۸

ي. فهيم دژبان، د. خادمي شورمستـي، ” نقش آموزش عالي در جايگاه فرهنگي و اقتصادي سوادكوه در سند چشم‌انداز”. همايش منطقه‌اي چشم انداز مازندران در افق۱۴۰۴، دانشگاه آزاد اسلامي واحـد سوادكوه، مازندران، سوادكوه، ۱۳۸۸

ي. فهيم دژبان، ع. فلاح، ” جامعيت نماز”. همايش نماز، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، سوادكوه، ۱۳۸۷

ي. فهيم دژبان، ع. فلاح، ” آسيب شناسي گرايش جوانان به مساجد و نماز جماعت”. دومين همايش منطقه‌اي نماز، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، سوادكوه، ۱۳۸۸

ي. فهيم دژبان، ع. فلاح، ” وصف قرآن از زبان قرآن”. فصلنامه نداي قرآن، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، سوادكوه، ۱۳۸۸

ي. فهيم دژبان، م. امتيازجو، د. خادمي شورمستي، ع، مطهري، ” بررسي اثر دي‌استات‌سديم بر كيفيت آرد ماهي در طول دوره نگهداري”. نخستين همايش منطقه‌اي شيلات، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، سوادكوه، ۱۳۸۷

ي. فهيم دژبان، ع. اواني، ” مقايسه روند تكثير و رشد ماهي قزل‌آلاي ايراني و فرانسوي”. نخستين همايش منطقه‌اي شيلات، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، سوادكوه، ۱۳۸۷

خادمي شورمستي، ي. فهيم دژبان، ” تأثير استفاده از زئوليت بر كيفيت پودر ماهي كيلكا”. نخستين همايش منطقه‌اي شيلات، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، سوادكوه، ۱۳۸۷

ي. فهيم‌دژبان، ” فساد در سوسيس ماهي و كيفيت نگهداري آن “، چهارمين سمينار امنيت غذايي، دانشگاه آزاداسلامي واحدسوادكوه، مازندران، ايران، ۱۳۸۶ 

ي. فهيم دژبان، خاويار ايران. مجله ماهنامه آبزيان. سال هشتم. بهمن ۱۳۸۶

ي. فهيم دژبان، ارزش و اهميت غذائي ماهي. مجله ماهنامه آبزيان. سال هشتم. اسفند ۱۳۸۶

ي. فهيم دژبان، ز. اميري مرگاوي، ” كنترل كيفي ماهيان جهت انجام فرآوري “، دومين سمينار امنيت غذايي، ايران، سوادكوه، ۱۳۸۴

ي.فهيم دژبان، ع.اواني، ” بررسـي اثـرات تراكـم بر رشد و مانـدگاري ماهـي قزل‌آلاي رنگين كمان “، نخستين همايش علمي شيلات و توسعه پايدار، ايران، قائمشهر، ۱۳۸۴

ي.فهيم دژبان، ح.عمادي، م.امتيازجو، م.گيويان راد، ر.پورغلام، ” اثر نگهـدارندگي دي استات سديم روي خاويار قره برون “، پنجمين سمپوزيوم بين‌المللي ماهيان خاوياري، ايران، رامسر، ۱۳۸۴

ي.فهيم دژبان، ح.عمادي، م.امتيازجو، م.گيويان راد، ” آلويتا و نقش آن در نگهـداري خاويـار تاسماهي ايران، پانزدهمين كنگـره ملـي صنايع غذايـي، ايران، تهران، ۱۳۸۴

ي. فهيم دژبان، م.امتيازجو، ” تغيير سيستم تروفي درياچه سد كرج با استفاده از سنجش ميزان اكسيژن محلول”، دومين كنگره بين المللي بيولوژي كاربردي، ايران، مشهد، ۱۳۸۳

 

 كارگاه‌هاي گذرانده

عنوان دوره

محل

سال

*دانش افزایی/ ضیافت اندیشه/ معرفت شناسی اسلامی ۱۰۳۸۸ واحد ساری ۱۳۹۶
*دانش افزایی/ ضیافت اندیشه/ معرفت شناسی اسلامی ۱۰۳۸۷ واحد ساری ۱۳۹۶
*دانش افزایی/ ارتقاء فرهنگ نشاط و امید به زندگی واحد سوادکوه ۱۳۹۶
*دانش افزایی/ الزامات فرهنگی پیاده سازی اقتصاد مقاومتی واحد سوادکوه ۱۳۹۶
*دانش افزایی/ نماز و سلامت معنوی واحد سوادکوه ۱۳۹۶
آشنایی با آیین نامه جدید ارتقاء اعضای هیات علمی واحد سوادکوه ۱۳۹۶
تجاری سازی تحقیقات دانشگاهی واحد سوادکوه ۱۳۹۶
ارتقاء فرهنگ نشاط و امید به زندگی واحد سوادکوه ۱۳۹۶
الزامات فرهنگی پیاده سازی اقتصاد مقاومتی واحد سوادکوه ۱۳۹۶
روش تدریس پیشرفته واحد سوادکوه ۱۳۹۵
آشنایی با جایگاه و اصول مدیریت و برنامه ریزی در تشکلهای اسلامی سیاسی اساتید واحد سوادکوه ۱۳۹۵
آشنایی با مشکلات و چالشهای جوانان واحد سوادکوه ۱۳۹۵
طب اسلامی واحد سوادکوه ۱۳۹۵
تشخیص تقلبات در روغن در صنعت غذا واحد سوادکوه ۱۳۹۲
*دانش افزایی/ نقش احزاب در پایداری نظام ها واحد سوادکوه ۱۳۹۳
*دانش افزایی/ راهکارهای مقابله با تحریم اقتصادی واحد سوادکوه ۱۳۹۳
*دانش افزایی/ مهندسی معنای زندگی واحد سوادکوه ۱۳۹۳
جنگ نرم واحد سوادکوه ۱۳۹۳
اکولوژی انسانی و چرخه‌های سازگار با محیط زیست واحد سوادکوه ۱۳۹۳
*دانش افزایی/ نقش اساتید در فرماندهی جنگ نرم واحد سوادکوه ۱۳۹۲
*دانش افزایی/ نقش اساتید در مقابله با شبهات اعتقادی واحد سوادکوه ۱۳۹۲
*دانش افزایی/ مشاوره از دیدگاه اسلام و روانشناسی واحد سوادکوه ۱۳۹۲
مهارت‌های تعلیم و تربیت(۳و۲و۱) واحد ساری ۱۳۹۰
درآمدی بر امر به معروف و نهی از منکر واحد سوادکوه ۱۳۹۰
دوره برقراری ارتباط موفق واحد سوادکوه ۱۳۹۰
تكثيروپرورش ماهيان سردآبي مرکز تحقیقات بین المللی ماهیان سردآبی ۱۳۹۰
تغذيه در ماهيان سردآبي مرکز تحقیقات بین المللی ماهیان سردآبی ۱۳۹۰
بيماري استرپتوكوكوزيس ماهيان سردآبي مرکز تحقیقات بین المللی ماهیان سردآبی ۱۳۹۰
آشنائي با تجهيزات سنجش هيدروشيمي آب مرکز تحقیقات بین المللی ماهیان سردآبی ۱۳۹۰
تشخيص بيماريها در ماهيان مرکز تحقیقات بین المللی ماهیان سردآبی ۱۳۹۰
مقاله نویسی به زبان انگلیسی واحد سوادکوه ۱۳۸۸
آشنائي با آمار و نرم‌افزار SPss پیشرفته واحد سوادکوه ۱۳۸۸
آشنائي با قوانين و آئين‌نامه‌هاي پژوهشي واحد سوادکوه ۱۳۸۷
آموزش بهينه‌سازي روابط استاد با دانشجو واحد سوادکوه ۱۳۸۷
آشنائي با نرم‌افزار Word واحد سوادکوه ۱۳۸۷
آموزش ايجاد وبلاگ واحد سوادکوه ۱۳۸۶
آشنائي با اصول و فن ترجمه واحد سوادکوه ۱۳۸۶
آموزش آمار مقدماتي واحد سوادکوه ۱۳۸۶
تكثيروپرورش ماهيان زينتي(مقدماتي) واحد سوادکوه ۱۳۸۶
تكثيروپرورش ماهيان زينتي(تكميلي) واحد سوادکوه ۱۳۸۶
ترتيل‌خواني و تجويد قرآن كريم واحد سوادکوه ۱۳۸۶
قرائت و مفاهيم قرآن كريم واحد سوادکوه ۱۳۸۶
تبيين خدمات دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادکوه ۱۳۸۶
ارزشيابي و اندازه‌گيري پيشرفت تحصيلي واحد سوادکوه ۱۳۸۵
آشنائي با كتابخانه ديجيتالي دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادکوه ۱۳۸۵
نحوه نگارش C.V واحد سوادکوه ۱۳۸۵
آشنائي با اينترنت واحد سوادکوه ۱۳۸۵
آشنائي با نرم‌افزار Access واحد سوادکوه ۱۳۸۵
آشنائي با نرم‌افزار P.Point واحد سوادکوه ۱۳۸۵
آموزش تدوين برنامه درسي واحد سوادکوه ۱۳۸۵
آشنائي با نرم‌افزار Excel واحد سوادکوه ۱۳۸۴
الگوهاي ياددهي و يادگيري(۱) واحد سوادکوه ۱۳۸۴
برنامه‌ريزي درسي و الگوهاي تدوين طرح درس واحد سوادکوه ۱۳۸۴
روش شناسي تحقيق واحد سوادکوه ۱۳۸۴

 

جـزوات آموزشي       

-تکثیر و پرورش تکمیلی ماهی(ارشد)

-تکثیر و پرورش تکمیلی آبزیان(ارشد)

-عمل‌آوري خاويار ايران

-تهيه كنسرو ماهي

-تهيه آرد ماهي

-ماهي شناسي عمومي

-اصول تكثير و پرورش ماهي

-اصول پرورش ماهيان گرمابي

-مقايسه كيفيت آب در پرورش ماهيان سردآبي و گرم‌آبي

-خاك و اهميت آن در پرورش ماهي

-غذاي زنده و نقش آن در تغذيه آبزيان

-نصب و راه‌اندازي آكواريوم

-تكثير، پرورش و نگهداري ماهيان زينتي

-مديريت پرورش ميگو

-اصول فرآوري محصولات شيلاتي

-آشنائي با تكثير و پرورش نرم‌تنان

-روش تحقیق

 

مهارت‌هاي تخصصي 

-آشنائی با فرآوری محصولات شیلاتی

-آشنائي با تكثير و پرورش آبزيان

-Microsoft office:

-Word

-Power.Point

-Access

-Excel

-نرم افزار آماري : SPSS