رزومه علمی : مهران چه لابی

آدرس محل كار : ايران، مازندران، سوادكوه، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه

تلفن محل كار : ۴۲۴۲۳۹۰۳

آدرس پست الكترونيكي :chehlabi@yahoo.com

اهداف و انگيزه ها:              -شركت در فعاليت‌هاي پژوهشي و آموزشي دانشگاهها و مراكز تحقيقاتي معتبر

اولویت های تحقیقاتی :       -معادلات دیفرانسیل فازی

-معادلات انتگرال فازی

-سیستم های خطی و غیر خطی فازی

-سایر موضوعات دیگر از آنالیز عددی فازی

-تحقیق در عملیات فازی

تحصيلات

سالهای تحصیلی

مدارک تحصیلی

دکتری تخصصی ریاضی کاربردیِ، گرایش آنالیز عددی

دانشکده علوم پایه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

عنوان پایان نامه: «  حل معادلات دیفرانسیل خطی فازی بر اساس مفهوم مشتق پذیری کلی »

استاد راهنما: دکتر توفیق اللهویرانلو

استاد مشاور: دکتر اسماعیل بابلیان

كارشناسي ارشد ریاضی کاربردیِ

دانشکده علوم پایه، دانشگاه شهید باهنر کرمان

عنوان پایان نامه:  « بررسی مسائل برنامه ریزی چند هدفی فازی  (FMOP) با توابع عضویت شبه مقعر و نا مقعر »

استاد راهنما: دکتر ماه بانو تاتا

كارشناسي ریاضی کاربرد در کامپیوتر

دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران

ديپلم: ریاضی و فیزیک

دبیرستان نواب صفوی زیراب، سوادکوه

سوابق کاری

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه از سال ۱۳۸۵ تاکنون.

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهر از سال ۱۳۸۲ تا ۱۳۹۰٫

عضو بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه از سال ۱۳۸۶ تاکنون.

عضو شورای آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه در سال تحصیلی ۹۳-۱۳۹۲٫

عضو شورای آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه در سال تحصیلی ۹۴-۱۳۹۳٫

مدیر گروه علوم پایه در سال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵٫

عضو تشکل های سیاسی اساتید در سال های ۹۵ تا ۹۷ .

مهارت های تخصصی

نرم افزارMatlab

نرم افزارLatex

نرم افزار Texword

نرم افزارMathematica

زبان برنامه نویسیVisual Basic

عناوین برخی دوره ها و کارگاه های آموزشی گذرانده شده

آموزش ارزشیابی و اندازه گیری پیشرفت تحصیلی

آموزش بهینه سازی روابط استاد با دانشجو

آشنایی با مهمترین بحران های دانشجویی

آموزش تدوین برنامه درسی

آشنایی با اصول و فن ترجمه

مشاوره از دیدگاه اسلام و روانشناسی

نقش اساتید در مقابله با شبهات اعتقادی

آموزش مفاهیم سیاسی

نقش اساتید در فرماندهی جنگ نرم

آموزش ایجاد وبلاگ

مهارت های تعلیم و تربیت (۱)، (۲)، (۳)

فعالیت های پژوهشی

طرح پژوهشی  حل مسائل برنامه ریزی خطی چند هدفی فازی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه، سال ۸۶-۸۸

کتاب

آنالیز و محاسبات عددی ، سال نشر ۱۳۹۰

داوری مقالات در مجلات

Information Sciences

Iranian Journal of Fuzzy Systems

Computational Methods for Differential Equations

Journal of Intelligent and Fuzzy Systems

مقالات

M. Chehlabi, Solving fuzzy dual complex linear systems, Journal of Applied Mathematics and Computing,  ۶۰ (۲۰۱۹) ۸۷-۱۱۲٫

M. Chehlabi, Continuous solutions to a class of first-order fuzzy differential equations with discontinuous coefficients,  Computational and Applied Mathematics, 37 (2018) 5058-5081.

M. Chehlabi, T. Allahviranloo,  Positive or negative solutions to first-order fully fuzzy linear differential equations under generalized differentiability, Applied Soft Computing, 70 (2018) 359-370.

M. Chehlabi, Solving symmetric fully fuzzy polynomial equations based on length function properties on LR fuzzy numbers, 1^th International and 2^th National Conference Soft Computing, 1585-1592, (2017).

M. Chehlabi, Solutions to second-order fuzzy Euler differential equations under generalized differentiability, 1^th International and 2^th National Conference Soft, 1593-1603, (2017).

Chehlabi, General solutions to first order linear fuzzy differential equations under generalized  differentiability, 9^th National Conference on Mathematics of Payame Noor University, September 27-28, (2017).

M. Chehlabi, T. Allahviranloo, Concreted solutions to fuzzy linear fractional differential equations,  Applied Soft Computing, 44 (2016) 108-116.

M.Chehlabi, Solution to a Class of First-Order Fuzzy Cauchy-Euler Differential Equations, Mathematical Sciences Letters, 2 (2016) 189-194.

T. Allahviranloo, M. Chehlabi, Solving fuzzy differential equations based on the length function properties, Soft Computing, 19 (2015) 307-320.

M. Chehlabi, Minimal generalized solutions of fuzzy polynomial equations, Journal of Fuzzy Set Valued Analysis, 2 (2015) 134-145.

M. Chehlabi, Interpolation of the tabular functions with fuzzy input and fuzzy output, Theory of Approximation and Applications, 10 (2014) 13-26.

M. Chehlabi,  Coating and ideal solutions for fuzzy systems of linear equations. The 45^th Annual Iranian Mathematics Conference, August, 26-29, (۲۰۱۴).

M. Chehlabi, Polynomial approximation of fuzzy functions based on GH- differentiability concept. The 44^th Annual Iranian Mathematics Conference, August 27-30, (2013).

M. Chehlabi, M.A. Adabitabar, B. Agheli, A method for solving fuzzy goal programming problems. International Engineering Conference, Feb, 18-19, (2009).

M. Chehlabi, M.A. Adabitabar, B. Agheli, A method for solving fuzzy goal programming problems.. Regional Conference Islamic Azad University, Rasht Branch, December, 7, (2009)

م. چه لابی، م. ادبی تبار، ب. عاقلی، حل مسئله برنامه ریزی خطی چند هدفی فازی با توابع عضویت خطی قطعه وار اکیدا صعودی. همایش منطقه ای ریاضیات و دستاورد های آن، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، هفتم آذر ماه ۱۳۸۷.

م. چه لابی، درونیابی یک تابع جدولی فازی با استفاده از چند جمله ای فازی همراه با داده های فازی. اولین همایش منطقه ای ریاضیات و کاربردهای آن در علوم مهندسی، ۵ اسفند ۱۳۸۸ .

م. چه لابی ، استفاده از سری تیلور در حل مسائل برنامه ریزی کسری خطی چند هدفی فازی. همایش ملی سیستم های فازی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهرِ، ۲۷-۲۸ بهمن ۱۳۸۶.