رزومه علمی : علی طیبی درازکلا

تلفن محل كار : ۴۲۴۲۳۹۰۳

همراه: ۰۹۱۱۳۱۲۰۶۳۱

آدرس پست الكترونيكي :alitayebi25@yahoo.com

اهداف و انگيزه ها:              -شركت در فعاليت‌هاي پژوهشي و آموزشي دانشگاهها و مراكز تحقيقاتي معتبر

زمينه‌هاي مورد علاقه :       مکانیک شکست و گسترش ترک

-اجزاء محدود و روش‌های بدون شبکه

تحصيلات

سالهای تحصیلی

مدارک تحصیلی

كارشناسي ارشد: عمران-سازه

دانشگاه یزد، ايران

پايان نامه كارشناسي ارشد :  کاربرد روش اجراء محدود در مسایل صفحات و پوسته‌های دارای دو حفره و بیشتر

كارشناسي : عمران – عمران

دانشگاه آزاد اسلامی چالوس، ايران

ديپلم : علوم تجربی

بابل،مازندران، ايران

تشويق‌ها و مقام‌ها

-کسب مقام سوم در مسابقات مهارت بتن

تجربه‌هاي كاري

-هدایت تیم دانشگاه آزاد اسلامی سوادکوه در مسابقات مهارتی بتن – اسفند ۱۳۸۸٫

فعاليت‌هاي پژوهشي

-اجرای طرح پژوهشی تحت عنوان “طرح اختلاط بهینه بتن با توجه به معادن شن و ماسه منطقه سوادکوه”- ۸۷-۱۳۸۶

چـــاپ كتاب

-مصالح ساختمانی جلد اول شابک ۴-۰۱۲۹-۱۰-۹۶۴-۹۷۸- ترجمه کتاب Building Material -1390-علی طیبی ، محسن عموزاده، عسکری رمضانی.

-مصالح ساختمانی جلد دوم شابک ۰-۰۱۳۰-۱۰-۹۶۴-۹۷۸- ترجمه کتاب Building Material -1390-علی طیبی ، محسن عموزاده، عسکری رمضانی.

-مصالح ساختمانی   شابک  ۷-۰۱۳۱-۱۰-۹۶۴-۹۷۸- ترجمه کتاب Building Material -علی طیبی

عضويت در انجمن‌ها

-عضو انجمن بتن ایران.

-عضو انجمن مهندسان راه و ساختمان ایران

-عضو نظام مهندسی ساختمان مارندران

گزيده‌اي از تحقيقات و مقالات

EXPERIMENTAL ASSESSMENT OF CONFINED MASONRY WALLS T. Mahdi1, H. Agha Beigi2, and A. Tayebi3-4th ECCOMAS Thematic Conference onComputational Methods in Structural Dynamics and Earthquake EngineeringM. Papadrakakis, V. Papadopoulos, V. Plevris (eds.)Kos Island, Greece, 12–۱۴ June 2013

-اولین کنفرانس ملی مهندسی سازه و مدیریت ساخت- دانشگاه صنعتی شریف-” تقویت سازه‌های بتنی بصورت کمربند پیرامونی از دیواره برشی در طبقه آخر در برابر تخریب پیشرونده”- علی خرمی – علی طیبی- مهر ۹۵-تهران.

-اولین کنفرانس ملی مهندسی سازه و مدیریت ساخت- دانشگاه صنعتی شریف- “بررسی روش مسیر بارجایگزین در مقابله با تخریب پیشرونده و ارائه راهکار جهت تامین مسیر جایگزین انتقال بار مستقل از تهدید وارده”- علی خرمی – علی طیبی- مهر۹۵-تهران.

-چهارمین کنگره بین‌المللی مهندسی عمران و معماری و توسعه شهری-دانشگاه شهید بهشتی-“ارزیابی عملکرد سازه‌ای دال بتنی تقویت‌شده با الیاف CFRP تحت بارگذاری انفجار”- هادی اسدی-علی طیبی-دی‌ماه ۹۵-تهران

-چهارمین کنگره بین‌المللی مهندسی عمران و معماری و توسعه شهری-دانشگاه شهید بهشتی-“بررسی اثر چیدمان الیاف CFRP  بر سطح دال بتن‌ مسلح تحت بارگذاری انفجار”- هادی اسدی-علی طیبی-دی‌ماه ۹۵-تهران

-سومین کنگره بین‌المللی مهندسی عمران،معماری و توسعه شهری- دانشگاه شهید بهشتی-” بررسی معیارهای توسعه پایدار فضاهای شهری برای کودکان”- احسان شهاب- علی طیبی-دی ماه ۹۴- تهران.

-دومین کنگره ملی مهندسی ساخت و ارزیابی پروژه های عمرانی –سمنان-” ارزیابی کیفی آسیب پذیری لرزه ای ساختمان های موجود به روش آریا تکمیل شده (مطالعه موردی:بافت فرسوده شهرستان بجنورد)”- بهزاد بهزادی فر – علی طیبی-خرداد ۹۴-سمنان.

-دومین کنگره ملی مهندسی ساخت و ارزیابی پروژه های عمرانی –سمنان-” مدیریت بحران بافت مرکزی شهر بجنورد در هنگام زلزله و راهکارهای پیشنهادی”- بهداد عفتی- علی طیبی- خرداد ۹۴-سمنان.

اولین کنفرانس علمی – تخصصی انجمن مهندسان راه و ساختمان- “کاربرد روش اجزا محدود در مسایل پوسته های استوانه ای دارای حفره “– علی طیبی ، دکتر طارق مهدی -تیرماه ۱۳۷۸-تهران.

-اولین همایش ملی مدیریت بحران زلزله در شهرهای دارای بافت تاریخی-“بررسی عملکرد بناهای تاریخی در زلزله بم”-دکتر طارق مهدی،علی طیبی –خرداد ۱۳۸۵-دانشگاه یزد.

-دومین همایش ملی عمران شهری با محوریت : بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان- “فن آوری های نوین در عایق کاری حرارتی ساختمان”-محسن عموزاده،علی طیبی،رضا  علی زاده،سودابه مهری- مهرماه ۱۳۸۸-دانشگاه آزاد اسلامی سنندج.

-همایش منطقه ای معماری نوین-“بررسی سیستم قاب سبک فولادی (LSF) به عنوان یک سیستم پیشرفته”-  محسن عموزاده ،علی طیبی – دی ماه ۱۳۸۹- دانشگاه آزاد اسلامی سوادکوه.

-همایش منطقه ای معماری نوین-“بررسی عوامل موثر بر بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان”- علی طیبی ، محسن عموزاده – دی ماه ۱۳۸۹- دانشگاه آزاد اسلامی سوادکوه.

-همایش منطقه ای نوآوری ها در مهندسی ساختمان- “بررسی وضعیت مصالح سنگی موجود در منطقه سوادکوه در راستای تهیه بتن اقتصادی” – علی طیبی-  اسفند ۱۳۸۷- دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا.

-همایش منطقه ای نوآوری ها در مهندسی ساختمان- “بررسی انواع بتن سبک و پیشرفت های اخیر آن در صنعت ساختمان” –محسن عموزاده،علی طیبی- اسفند ۱۳۸۷ – دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا.

كارگاه‌هاي گذرانده

-دوره بتن‌های ویژه