رزومه علمی : سارا جعفریان

متولد : ۱۳۵۱

آدرس محل كار : ايران، مازندران، سوادكوه، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه

تلفن محل كار : ۴۲۴۲۳۹۰۳

 

آدرس پست الكترونيكي :  drsjafarian@yahoo.com


اهداف و انگيزه ها:              -شركت در فعاليت‌هاي پژوهشي و آموزشي دانشگاهها و مراكز تحقيقاتي معتبر

زمينه‌هاي مورد علاقه :       -فرمولاسیون غذاهای فراسودمند

-تکنولوژی مواد غذایی: لبنی، روغن، شیرینی و شکلات،کنسروسازی، اصول مهندسی صنایع غذایی

 

سوابق تحصیلی

رشته تحصیلی

گرایش درجه علمی دانشگاه

تاریخ فراغت از تحصیل

مهندسی علوم وصنایع غذایی

تبدیل فراورده ها کارشناسی

با معدل۴۰/۱۷- رتبه اول

فردوسی مشهد ۱۳۷۶
مهندسی علوم وصنایع غذایی

تبدیل فراورده ها

کارشناسی ارشد

بامعدل۵۰/۱۷-رتبه اول

صنعتی اصفهان

۱۳۸۰

مهندسی علوم وصنایع غذایی

تکنولوژی مواد

دکتری

با معدل ۵۲/۱۹-رتبه اول 

آزاد اسلامی

۱۳۹۳

ریاضی- فیزیک   دیپلم متوسطه دبیرستان آزادگان مشهد

۱۳۶۹

 

سابقه ارائه خدمات آموزشی

موسسه محل تدریس

سمت

سال/مقطع تحصیلی

دانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه

عضو هیئت علمی از ۱۳۸۳ تا ۱۳۹۶ كارداني –كارشناسي و كارشناسي ارشد
دانشگاه آزاداسلامی واحد نور عضو هیئت علمی مامور

از ۱۳۹۵ تاكنون-كارشناسي ارشد و دكتري

 

 

 سایرسوابق شغلی

عنوان پست

محل خدمت از تاریخ

تا تاریخ

مسول فنی

کارخانه ماکارونی تجلیل مشهد ۱۳۷۶ ۱۳۷۸

مدیرفنی

شرکت مهندسین مشاورفرزان راد تهران

۱۳۸۱

۱۳۸۳

مدیرتحقیق وتوسعه ومدير برند ايليكا

شرکت زرین لبن پارس تهران

۱۳۸۳

۱۳۸۵

مدیربرند چين چين

شرکت چين چين

۱۳۸۹

۱۳۹۲

مديرعامل

كشت و صنعت چين چين بين الملل

۱۳۹۱

۱۳۹۷

عضو هيئت مديره انجمن صنايع تبديلي خراسان ۱۳۹۴

تاكنون

 

سایر فعالیتهاي اجرايي

-مدیرگروه آموزشی کشاورزی دانشگاه سوادکوه از مهر۱۳۸۸ تا یهمن ۱۳۸۹

-عضوشورای پژوهشی دانشگاه سوادکوه از ۱۳۸۷تا۱۳۸۸

-عضوشورای پژوهشی بانوان دانشگاه سوادکوه از ۱۳۸۷ تا ۱۳۸۸

-عضو کمیته انضباطی هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامي سوادكوه  ۱۳۸۷

-دبیرعلمی چهارمین همایش منطقه ای امنیت غذایی سوادکوه ۱۳۸۶

-دبیرعلمی دومین و سومین همایش ملی امنیت غذایی سوادکوه در سال های ۱۳۹۱ و۱۳۹۲

-دبير علمي پنجمين همايش ملي امنيت غذايي سال۱۳۹۶

-کارشناس رسمی دادگستری دررشته مسمومیت های غذایی

-عضو كميته علمي مركز تحقيقات فراورده هاي گياهي و دامي علوم پزشكي ساري

 

دوره ها و کارگاه های آموزشی

عنوان دوره

محل برگزاری تعداد ساعت

تاریخ

استخراج به روش مایع فوق بحرانیCO2 وفناوری مادون بحرانیآب

پژوهشکده علوم و صنایع غذایی مشهد ۱۶ مرداد۸۹

مدیریت تحقیق وتوسعه واحدها صنعتی ومعدنی تکمیلی

سازمان پژوهش های علمی صنعتی خراسان رضوی

۱۶

۱۳۹۰

GMP ,HACCP

نمایندگی آکسفورد درایران

۱۶

۲۰۱۰

فرمولاسیون های غذایی

شرکت NATIONAL STARCH هامبورگ

۱۰۰

۲۰۰۳

فناوری های نوین صنایع لبنی

شرکت DMV هلند

۲۴

۲۰۰۲

دوره مقدماتی لیدرشیب

انستیتو تغذیه وتحقیقات صنایع غذایی ایران

۱۶

دی ۹۵

آشنایی با افزودنی های غذایی شرکتHann

کشورامارات

۲۴

۲۰۱۷

آشنایی با شيوه هاي نوين كشاورزي تركيه ۲۴

۲۰۱۷

فرمولاسيون هاي غذايي-مدرس

مسموميت هاي غذايي-مدرس

تقلبات رايج در صنايع غذايي-مدرس

مبارزه با آفات انباري-مدرس

آشنايي با طعم دهنده ها-مدرس

فرمولاسيون هاي غذايي-مدرس

علوم پزشكي ساري

علوم پزشكي ساري

علوم پزشكي ساري

استانداردمازندران

استاندارد مازندران

استانداردمازندران

۸

۸

۸

۸

۸

۸

۱۳۹۶

۱۳۹۷

۱۳۹۷

۱۳۹۷

۱۳۹۷

۱۳۹۷

 

سوابق پژوهشی

 برخی ازجدیدترین مقالات

 

ردیف عنوان تاریخ انتشار/ارائه محل انتشار/ ارائه
۱ Mathematical model for description  rheological behaviour of gelatin extracted from Caspian Sea (Huso Huso) skin ۲۰۱۹ Journal  of Aquatic Food Product Technology
۲ Optimization of sponge cake production enriched with date core powder and its effect on cake sensory characteristics ۲۰۱۸ ۲th conference applied research  in- Hanover Germany
۳ Effect of hydrocolloids on the rheological properties of low-fat yogurts ۲۰۱۷ International conference in innovation in Engineering,Science & Technology Development
۴ تاثیر فرایند حرارتی بر ویسکوزیته و شاخص رنگی پس از بسته بندی کنسرو رب گوجه فرنگی ۱۳۹۶ پنجمین کنفرانس ملی گیاهان دارویی؛ طب سنتی و گیاهان ارگانیک
۵ تاثیرفرایند حرارتی بر خواص ارگانولپتیک پس از بسته لندی کنسرو رب گوجه ۱۳۹۶ پنجمین کنفرانس ملی گیاهان دارویی؛ طب سنتی و گیاهان ارگانیک
۶ مروری برتولید کنسرورب گوجه فرنگی و اهمیت استراتژیک این محصول ۱۳۹۶ پنجمین کنفرانس ملی گیاهان دارویی؛ طب سنتی و گیاهان ارگانیک
۷ تاثیر فرایند حرارتی بر بریکس و عدد هاوارد پس از بسته بندی کنسرو گوجه ۱۳۹۶ پنجمین کنفرانس ملی گیاهان دارویی؛ طب سنتی و گیاهان ارگانیک
۸ تولید نوشیدنی قهوه فوری از ضایعات خرما ۱۳۹۶ سومین همایش بین المللی صنایع غذایی- دانشگاه الزهرا
۹ فرمولاسیون برگرهای گیاهی فراسودمند ۱۳۹۷ دومین همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
۱۰ فرمولاسیون کیک رژیمی با جایگزین های طبیعی شکر و چربی ۱۳۹۷ اولین کنفرانس ملی ایده های نوین در فنی ومهندسی

ثبت اختراع: تولید شکلات سین بیوتیک (مراحل نهایی دریافت کد)