راهنمای ثبت نام بدون آزمون

مراحل ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد ۹۹ – ۹۸

مرحله اول : وارد شدن به صفحه اینترنتی دانشگاه آزاد

ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد توسط مرکز سنجش و پذیرش این دانشگاه انجام می گیرد و برای ثبت نام باید به سایت azmoon.org مراجعه  کنید.

مرحله دوم : خرید سریال اعتباری ثبت نام

اولین قدم برای ثبت نام دانشگاه آزاد ، خرید کارت اعتباری ثبت نام می باشد. بدین صورت که باید مطابق شکل زیر قبل از کلیک بر روی گزینه ثبت نام ، با کلیک بر روی عبارت خرید کارت اعتباری ثبت نام ، سریال ثبت نام خریداری نمایید. در هنگام خرید کارت اعتباری باید نوع نظام آموزشی (پاره وقت یا تمام وقت) و نوع گروه آزمایشی (علوم انسانی ، علوم تجربی ، علوم ریاضی و فنی ، هنر و زبان های خارجی) را به دقت انتخاب کنید ، زیرا در صورت خرید کارت اعتباری اشتباه ، امکان ویرایش وجود نخواهد داشت

مرحله سوم : واریز هزینه ثبت نام

برای واریز هزینه ثبت نام ، باید مطابق شکل زیر اقدام کنید. زیرا پرداخت هزینه منحصرا به صورت اینترنتی انجام می پذیرد. مبلغ مورد نظر برای ثبت نام دوره های کاردانی ۴۴ هزار تومان و برای ثبت نام دوره های کارشناسی ۴۶ هزار تومان می باشد.

مرحله چهارم : کلیک بر روی لینک ثبت نام

پس از واریز هزینه ، سیستم به شما شناسه پرداخت ۸ رقمی و رمز عبور ۶ رقمی ارائه می دهد که باید از آن ها برای شروع ثبت نام خود استفاده کنید. بدین صورت که باید به صفحه اصلی سایت بازگردید و پس از کلیک بر روی لینک ثبت نام دوره مورد نظر ، مطابق شکل زیر اطلاعات خواسته شده را وارد کنید.

مرحله پنجم : تکمیل فرم ثبت نام

اطلاعات خواسته شده در فرم ثبت نام عبارتند از : نام و نام خانوادگی ، نام پدر ، شماره شناسنامه و کدملی ، کدپیگیری ۱۲ رقمی مربوط به سهمیه رزمندگان ، کد ۱۳ رقمی مربوط به اتباع غیرایرانی ، معدل کل و کتبی دیپلم و … . هم چنین ثبت نام دوره کاردانی ناپیوسته نیازمند کد ۴ رقمی رایانه ای دیپلم و ثبت نام مقطع کارشناسی پبوسته نیازمند کد دانش آموزی و کد سوابق تحصیلی می باشد.

مرحله ششم : بارگذاری عکس

عکس بارگذاری شده حتما باید مربوط به خود داوطلب و در سال جاری تهیه شده باشد ، هم چنین فرمت مورد قبول برای بارگذاری عکس ، jpg می باشد و حجم عکس نباید بیشتر از ۱۰۰ کیلوبایت باشد.

مرحله هفتم : انتخاب رشته محل های مورد تقاضا

برای تکمیل فرم انتخاب رشته ، باید کد رشته و کد محل مورد تقاضا را از دفترچه انتخاب رشته پیدا کرده و پس از وارد کردن این دو کد در بخش مربوطه فرم ، بر روی گزینه جستجو کلیک نمایید تا رشته و دانشگاه مورد نظر شما یافت شود. پس از کلیک بر روی گزینه تایید ، رشته مورد نظر برای شما ثبت می شود و به همین ترتیب می توان انتخاب های بعدی را وارد کرد. (مطابق شکل زیر) پس از پایان تمام مراحل کدرهگیری ثبت نام را دریافت نمایید تا در زمان اعلام نتایج با استفاده از این کد ، از رشته قبولی خود مطلع شوید.

*** کد محل رشته های موجود در واحد سوادکوه ۲۷۹ و کد محل  شیرگاه ۴۰۶ می باشد. ***

لیست رشته های بدون آزمون موجود در واحدسوادکوه به تفکیک مقطع و کد