دیدار مسئولین هلال احمر استان مازندران با رئیس واحد سوادکوه

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۰۸/۱۸

به گزارش روابط عمومی واحد سوادکوه: دکتر داریوش خادمی شورمستی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه با سرکارخانم احمدی معاونت جوانان هلال احمر استان مازندران و آقای آذری رئیس هلال احمر شهرستان سوادکوه در دانشگاه دیدار و گفتگو کرد. در ابتدای جلسه دکتر داریوش خادمی شورمستی رئیس واحد سوادکوه مقدم مهمانان را گرامیداشت و عنوان کرد: جمعیت هلال احمر یکی از سازمان های بسیار مهم با پشتوانه نیروهای مردمی در سطح کشور و نیز در جامعه بین الملل با عنوان صلیب سرخ جهانی مطرح می باشد. ایشان در ادامه ضمن اعلام آمادگی و تعامل هرچه بیشتر با آن جمعیت، خواستار فعالتر نمودن کانون هلال احمر دانشجویی واحد سوادکوه شد. سپس خانم احمدی اهداف و برنامه های جمعیت هلال احمر در استان و به تبع آن کشور بویژه در حوزه جوانان را مطرح نموده و عنوان داشت: جامعه هدف معاونت جوانان، افراد زیر ۲۹ سال جامعه است که در این راستا دانشگاه دارای بهترین پتانسیل می باشد. ایشان همچنین شعار هر ایرانی یک امدادگر را سرلوحه این جمعیت دانسته و برگزاری کارگاه های آموزش همگانی امداد و نجات و کمک های اولیه را برای افزایش آگاهی هر خانواده ایرانی ضروری دانست.