دیدار رئیس واحد سوادکوه با نائب قهرمان کشتی آزاد المپیک ریو ۲۰۱۶

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۰۶/۲۳

به گزارش روابط عمومی واحد سوادکوه، دکتر داریوش خادمی شورمستی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه بهمراه معاونین و مسئول تربیت بدنی واحد با کمیل قاسمی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه و نائب قهرمان کشتی آزاد ایران در المپیک ریو ۲۰۱۶ دیدار کرد. رئیس واحد سوادکوه در این دیدار با تبریک به کمیل قاسمی و آرزوی موفقیت آتی در کسب مدال طلای این مسابقات، کسب مدارج علمی را در نیل به اهداف ورزشی برای ایشان ضروری دانست. نائب قهرمان المپیک ریو ۲۰۱۶ نیز در این نشست صمیمی ضمن قدردانی از ریاست واحد سوادکوه، از دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به جهت حمایت ویژه از ورزشکاران و دانشجویان شرکت کننده در المپیک جهت ایجاد فضای مناسب برای ادامه تحصیل و امکان اشتغال در دانشگاه آزاد اسلامی تشکر نمود. در پایان این دیدار دکتر خادمی با اهدای لوح سپاس و هدایا از کمیل قاسمی تقدیر کرد.