دانشجوی جانباز دانشگاه آزاد اسلامی به یاران شهیدش پیوست

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۰۸

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سوادکوه، حسین محمدزاده لاجیمی جانباز ۴۵ درصد هشت سال دفاع مقدس و دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه به علت جراحات ناشی از جنگ تحمیلی آسمانی شد و به هم‌رزمان شهیدش پیوست.

داریوش خادمی شورمستی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه در پیامی درگذشت دانشجوی جانباز مقطع کارشناسی ارشد رشته صنایع چوب و فرآورده‌های سلولزی این واحد دانشگاهی را تسلیت گفت.

در متن پیام خادمی شورمستی آمده است: شهادت سعادتی است که خداوند متعال به بندگان خاص خود عنایت می‌کند، خبر شهادت جانباز سرافراز اسلام و دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته صنایع چوب و فرآورده‌های سلولزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه موجب تأسف شد.

در ادامه پیام تسلیت خادمی آمده است: اینجانب مصیبت وارده را به خانواده معظم آن شهید والامقام، دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه، جامعه بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی و ملت شهیدپرور مازندران تبریک و تسلیت عرض می‌کنم و از خداوند متعال برای آن عزیز سفرکرده، علو درجات و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر جزیل و سلامتی آرزومندم.