خون شهدا راز ماندگاری انقلاب اسلامی است

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۲۱

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سوادکوه، حجت‌الاسلام سیدمهدی جعفری در وبینار فرهنگی به‌مناسبت ایام‌الله دهه فجر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه به بیان کارکردهای انقلاب اسلامی ایران با نگاهی به دستاوردهای ۴۲ ساله و تفکر در حوادث و موضوعات مختلف مانند دیدگاه‌ها و افکار احزاب، جنگ تحمیلی و ترور شخصیت‌ها و دانشمندان، تحریم‌ها و تهاجم فرهنگی پرداخت.

وی با اشاره به تلاش اقشار علمی و فرهنگی در جامعه، دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشمندان، استادان و دانشجویان ایرانی را در مسیر توسعه همه‌جانبه ایران اسلامی مانند علوم پزشکی، صنایع دفاعی، کشاورزی و … با وجود تحریم‌های گسترده خوب و بایسته دانست.

امام جمعه سوادکوه با نگاهی به بیانات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب و توجه به خلاقیت جوانان و فکر نوین اشاره و تأکید کرد: خلاقیت و فکر نیروی جوان در امور تأثیر مثبت دارد و مسئولان در به‌کارگیری نیروهای خلاق و جوان باید اهتمام ورزند.

جعفری با مقایسه انقلاب اسلامی ایران با سایر انقلاب‌های جهان با اشاره به اینکه در ۴۲ سال گذشته ممالک بیگانه و ابرقدرت‌های جهان در انتظار فروپاشی نظام جمهوری اسلامی ایران بوده و هستند، این انقلاب را معجزه تلقی کرد.

وبینار فرهنگی به‌مناسبت ایام‌الله دهه فجر و سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با موضوع «دستاوردهای انقلاب اسلامی با رویکرد بیانیه گام دوم انقلاب» به همت حوزه فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه با حضور استادان، کارکنان و دانشجویان به‌صورت آنلاین برگزار شد.