حیات شهدا به واسطه اخلاص‌ و ایمان بود

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۷/۰۶

نماینده ولی‌فقیه سپاه پاسداران شهرستان سوادکوه حیات و زنده بودن شهدا بعد از شهادت را به واسطه اخلاص و ایمان‌شان دانست.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از سوادکوه، حجت‌الاسلام حمیدرضا حسن‌زاده در مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس و ایام اسارت اهلبیت عصمت و طهارت (ع) که با حضور اعضای هیات رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان واحد سوادکوه در نمازخانه دانشگاه برگزار شد با بیان اهمیت و جایگاه جهاد در اسلام اظهار کرد: آنچه در جهاد مهم بوده جهاد فی‌سبیل‌لله است که هم جهاد علمی، جنگ سخت و نیز جنگ نرم را شامل می شود.

وی با بیان اینکه ما هم بتوانیم همانند شهدا معرفت‌مان معرفت الهی شده و شهدا را در زندگی الگو قرار دهیم گفت: رزمندگان اسلام به نیت قربت الی‌الله وارد میدان جنگ و مبارزه حق علیه باطل شدند و آن را برای خود تکلیف می دانستند.

نماینده ولی‌فقیه سپاه شهرستان سوادکوه با بیان اینکه باور قلبی، ایمان و نیت خالص رزمندگان در دنیای اُخروی‌شان نقش دارد که موجب موفقیت و پیروزی آنان در جنگ شده است تاکید کرد: نماز محور اصلی اتصال رزمندگان به خداوند بوده است.