جشنواره انسان، هنر و طبیعت در واحد سوادکوه

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۱۲/۲۲

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سوادکوه با برشمردن فوائد و کاربردهای مختلف وجود درخت و به تبع آن جنگل در منابع طبیعی تصریح کرد: اهمیت کاشت درخت، تولید هوایی پاک برای نفس کشیدن است.

به گزارش روابط عمومی واحد سوادکوه، جشنواره انسان، هنر و طبیعت به مناسبت هفته منابع طبیعی با حضور توحیدی فرماندار، دکتر داریوش خادمی شورمستی سرپرست واحد سوادکوه، مهندس موسوی معاون مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران، مهندس داودی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان، مسئولین ادارات و همه تلاشگران عرصه منابع طبیعی با همکاری اداره منابع طبیعی، آموزش و پرورش و دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه در سالن بوعلی سینای دانشگاه برگزار گردید.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سوادکوه ضمن تقدیر و تشکر از دکتر خادمی رئیس واحد سوادکوه به جهت همکاری و میزبانی این جشنواره و قدردانی از حضور مسئولین استانی و شهرستانی با تبریک هفته منابع طبیعی اظهار کرد: بیش از ۸۰۰ آیه از قرآن کریم در مورد طبیعت می باشد.

مهندس داودی با بیان اهمیت و نقش جنگل ها در تعدیل آب و هوا، کنترل آلودگی آب، جاذبه های گردشگری و جذب توریسم گفت: منابع طبیعی بستر حیات و لازمه توسعه پایدار است.

در خاتمه این جشنواره و همزمان با روز ۲۲ اسفند روز شهدا، دکتر خادمی سرپرست واحد سوادکوه به همراه مسئولین شهرستان با یاد و گرامیداشت ۱۰ شهید دانشجوی شهرستان سوادکوه جهت غرس ۱۰ اصله درختچه در محوطه دانشگاه اقدام کرد.