جزئیات تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی و اداره جهاد کشاورزی سوادکوه

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۰۷/۱۹

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه، مفاد تفاهم‌نامه همکاری بین این دانشگاه و اداره جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سوادکوه در راستای گسترش همفکری و همکاری آموزشی- پژوهشی و به‌منظور افزایش توان استانی و نیل به خوداتکایی ملی در حل مشکلات و معضلات علمی و تحقیقاتی در زمینه‌های کشاورزی و منابع طبیعی، تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه و اداره جهاد کشاورزی این شهرستان منعقد شد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی سوادکوه در حاشیه نشست امضای این تفاهم‌نامه گفت: توجه به اولویت‌های پژوهشی منطقه در اجرای طرح‌های تحقیقاتی مشترک در حوزه‌های مختلف کشاورزی و منابع طبیعی مانند صنایع غذایی، گیاهان دارویی، علوم دامی، مرتع‌داری و … مورد تأکید و توافق بوده است.

داریوش خادمی شورمستی افزود: تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی و اداره‌ جهاد کشاورزی سوادکوه در راستای استفاده از زیرساخت‌ها و تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی، تربیت نیروی انسانی متخصص مطابق ضوابط پذیرش دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی، تعامل درباره تحقیقات و آموزش کاربردی در زمینه ساختار اطلاعات جغرافیایی (GIS) کشاورزی و نظارت بر تولید و توزیع محصول سالم کشاورزی در منطقه امضا شد.

وی از همکاری‌های آموزشی و مشارکت در اجرای سمینارها، کارگاه‌ها و دوره‌های مختلف آموزشی، حمایت از پایان‌نامه‌های تحصیلی در راستای نیازهای تحقیقاتی کاربردی بخش کشاورزی، تعامل دو سویه مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز رشد مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مازندران خبر داد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی سوادکوه برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان بخش کشاورزی استان مازندران و اجرای طرح‌های تحقیقی، ترویجی و تحقیقی ـ تطبیقی قول مساعد داد.