برگزاری یادواره شهدای دانشجوی شهرستان سوادکوه در روز دانشجو

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۰۹/۱۷

به گزارش روابط عمومی واحد سوادکوه: به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو، سیزدهمین یادواره شهدای دانشجوی شهرستان های سوادکوه و سوادکوه شمالی با محوریت دانشجوی شهید مدافع حرم این واحد دانشگاهی شهید حسین مشتاقی و شهید روح الله عمادی از شهدای مدافع حرم شهرستان سوادکوه و با حضور خانواده شهدای دانشجو بویژه خانواده شهید مشتاقی، اساتید و دانشجویان، روسای دانشگاه ها، مسئولین ادارات و نهادها به همت بسیج دانشجویی و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه های شهرستان در سالن الغدیر پل سفید برگزار شد. در این مراسم سردار میر احمدی جانشین اطلاعات ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در سخنانی ضمن تبریک ۱۶ آذر روز دانشجو به همه دانشجویان عزیز مباحثی را در تبیین این روز بیان نمود. ایشان از دانشجویان به عنوان رهبران بیداری و پرچمداران استکبار ستیزی یاد کرد و بیان داشت: شانزدهم اذر متعلق به دانشجویان عدالتجو می باشد. جانشین اطلاعات ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه سخنان خود اظهار داشت: شهدای مدافع حرم ما دنیا را مدهوش صلابت، استواری و ایمان واقعی خود نمودند و برگ برنده محور مقاومت را ایستادگی رزمندگان تا پای جان دانست و تاکید کرد: روحیه شهادت طلبی و فداکاری مدافعین حرم باید برای همه ما الگو شود. در پایان مراسم از کلیه خانواده های معظم شهدای دانشجو و مدافعین حریم ولایت با اهداء لوح تقدیر و تندیس تجلیل بعمل آمد.