برگزاری کارگاه آموزشی فرهنگی با عنوان ” اخلاق در دانشگاه” ویژه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۱۱/۲۲

به همت حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی و دفتر توانمند سازی و آموزش های کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه کارگاه آموزشی و فرهنگی با عنوان اخلاق در دانشگاه ویژه کارکنان واحد به مدت ۸ ساعت با تدریس دکتر اولادزاد عضو هیت علمی این واحد دانشگاهی در سالن کنفرانس دانشگاه سوادکوه برگزار گردید. دکتر طالبی معاون فرهنگی و دانشجویی واحد ضمن خیرمقدم و تقدیر از برگزار کنندگان این کارگاه آموزشی بیان داشت: یکی از اهداف معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی دانش افزایی و معرفت افزایی جامعه دانشگاهیست که برگزاری این دوره های آموزشی می تواند ما را در جهت نیل به این اهداف کمک نماید. ایشان در ادامه سخنان خویش اظهار کرد: برای تمامی شرکت کنندگان در کارگاه به مدت هشت ساعت گواهینامه صادر می گردد که کارکنان می توانند از مزایای آن بهره مند گردند.