برگزاری پنجمین همایش ملی امنیت غذایی در خرداد ۹۶

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۰۹/۳۰

به گزارش روابط عمومی واحد سوادکوه: رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادکوه از برنامه هاي اين دانشگاه در جهت کسب درآمدهای غیر شهریه ای خبر داد و با اشاره به ظرفيت هاي اين واحد دانشگاهی در حوزه هاي مختلف خصوصاً گردشگري افزود: خرداد ماه سال آينده برگزاري پنجمین همایش ملی امنيت غذايي را داريم که مطمئناً محور هاي مرتبط با گردشگري نیز مطرح مي باشد. خادمی ضمن تشریح توانمندی ها و پتانسیل های سخت افزاری و نرم افزاری موجود در واحد سوادکوه اعم از فضاهای آموزشی، آزمایشگاه ها، کارگاه ها و آتلیه های تخصصی بیان داشت: دانشگاه با توجه به داشتن اساتید مجرب و متخصص آمادگی برگزاری کلاس های آموزشی و ضمن خدمت ویژه کارکنان و مدیران ادارات تابعه، دوره های تخصصی و عمومی زبان انگلیسی را دارد. ایشان همچنین خواستار ارائه توانمندی های سایر ادارات شهرستان در راستای ایجاد هم افزایی و بهره مندی حداکثری از پتانسیل های موجود در شهرستان سوادکوه شدند. دکتر داریوش خادمی شورمستی رئیس واحد سوادکوه که در جلسه شورای اداری این شهرستان شرکت کرد در ابتدا ضمن تبریک اعیاد ۱۷ ربیع الاول، گرامیداشت هفته پژوهش و ایام وحدت حوزه و دانشگاه از حسن توجه دکتر نیاز آذری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران بدلیل حمایت های بی شائبه در جهت رفع مشکلات موجود در واحد دانشگاهی قدردانی کرد.