برگزاری مراسم پانزدهمین سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۰۲/۲۴

به گزارش روابط عمومی واحد سوادکوه، مراسم پانزدهمین سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه با حضور توحیدی فرماندار شهرستان سوادکوه، حجه الاسلام قربانی امام جمعه شهر پل سفید و دیگر مسئولین شهرستان، روز یکشنبه پنجم اردیبهشت ۹۵ در سالن کنفرانس این واحد دانشگاهی برگزار گردید. براساس همین گزارش در ابتدای این مراسم تقی لطیفی شیردار رئیس واحد سوادکوه ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه پرفضیلت رجب المرجب، مقدم همه مسئولین و مدعوین را گرامی داشت. ایشان ضمن بیان دستاوردها و فراز و نشیب های این واحد دانشگاهی در طی ۱۵ سال گذشته، همچنین از عملکرد و فعالیت یکساله واحد سوادکوه، موفقیت ها و مشکلات پیش روی مواردی را مطرح نمود. رئیس واحد سوادکوه راهکارهای برون رفت از مشکلات فعلی واحد را با توکل به خدا، شناسایی توانمندی و استعدادهای واحد دانشگاهی، تنظیم برنامه ای مدون برای واحد، استفاده بهینه از امکانات آزمایشگاهی و کاهش هزینه ها برشمرد. در ادامه این مراسم توحیدی فرماندار شهرستان سوادکوه با تبریک ولادت امام علی (ع) و سالروز تاسیس واحد سوادکوه از همکاران حاضر در جلسه نظرخواهی نموده و سپس به ایراد سخن پرداخت. ایشان مدیریت چابک سازی و کاهش هزینه های غیرضروری واحد، استفاده از ظرفیت ها و انجام کارهای تولیدی و تبلیغات را در بهبود وضعیت دانشگاه موثر دانست. این گزارش حاکیست؛ در ادامه این مراسم دیگر مسئولین شهرستان سوادکوه نیز دیدگاههایشان را بیان داشتند؛ که تعامل و همکاری همه جانبه با دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه را از اهم اهدافشان برشمردند.