بازدید معاونت هیات عالی نظارت منطقه ۳ از واحد سوادکوه

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۰۸/۱۹

به گزارش روابط عمومی واحد سوادکوه: دکتر محسنی معاون هیات عالی نظارت منطقه ۳ دانشگاه آزاد اسلامی به همراه حجه الاسلام شفیعی مدیر هیات عالی نظارت استان مازندران در تاریخ ۱۸ آبان ماه ۹۵ از دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه بازدید کرد. در ابتدای جلسه دکتر داریوش خادمی شورمستی سرپرست واحد سوادکوه ضمن عرض خیرمقدم به بازرسان هیات عالی نظارت، از حُسن توجه و حمایت همه جانبه دکتر نیازآذری ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران از واحد سوادکوه تقدیر و تشکر نمود. ایشان همچنین از تدبیر دکتر میرزاده ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص کاهش شهریه دانشجویی و نگاه ویژه شان به این واحد دانشگاهی قدردانی نمود. دکتر خادمی سپس گزارشی از وضعیت واحد در حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی، دانشجویی، فرهنگی، اداری و مالی و همچنین میزان پذیرش دانشجو در سال جدید تحصیلی و برنامه های آتی در حوزه های مختلف ارائه داد. در ادامه جلسه دکتر محسنی معاونت هیات عالی نظارت منطقه ۳ دانشگاه آزاد اسلامی اهداف، سیاست ها و برنامه های کلان دانشگاه آزاد اسلامی را مطرح نمود و خواستار توجه مسئولین واحد به بحث کیفیت، ارتقاء و استاندارد سازی همه خدمات قابل ارائه به دانشجویان شدند. ایشان همچنین راهکار برون رفت دانشگاه از وضعیت اقتصادی فعلی را توسعه رشته های تحصیلات تکمیلی با رویکرد جذب گرایش های بین رشته ای، توجه استراتژیک به حوزه پژوهش، اقتصاد دانش بنیان و خدمات آزمایشگاهی ساها در راستای ایجاد دانشگاهی کارآفرین دانست. در پایان جلسه بازرسین به اتفاق هیات رئیسه واحد سوادکوه از بخش های مختلف واحد بازدید نمودند.