اولین سالگرد شهادت شهید مدافع حرم و دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه برگزار شد

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۲/۱۸

دکتر داریوش خادمی شورمستی سرپرست به همراه معاونین و مسئول فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه در مراسم اولین سالگرد شهادت شهید مدافع حرم حسین مشتاقی و دانشجوی واحد سوادکوه شرکت کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد سوادکوه، اولین سالگرد شهادت شهدای خان طومان و شهید مشتاقی فارغ التحصیل رشته کارشناسی تربیت بدنی واحد سوادکوه با حضور مردم شهیدپرور، مسئولین ادارات و دانشگاهیان در مسجد سعادت مهرآباد شهرستان نکا برگزار شد.

مادر شهید والامقام حسین مشتاقی با قدردانی از لطف و همدردی همه مردم و مسئولین در طی یکسال گذشته اظهار کرد : ما از شما تسلیت نمی خواهیم بلکه انتظار ما از همگان اطاعت از رهبری و حفظ حجاب توسط خواهران است.

در این مراسم دانشنامه کارشناسی شهید والامقام حسین مشتاقی از سوی مسئولین دانشگاه به والدینش تقدیم شد.