اقتصاد دانش‌بنیان مهم‌ترین راه ایجاد درآمد پایدار در دانشگاه

• تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۳/۱۲

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، ایجاد مراکز رشد، سراهای نوآوری و اقتصاد دانش‌بنیان را مهم‌ترین راه‌حل برون‌رفت دائمی از مشکلات عدیده مالی و ایجاد درآمد پایدار در واحدهای دانشگاهی دانست.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از سوادکوه، حسین کرمانیان در نشست هم‌اندیشی با اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه که در سالن کنفرانس شهید عمادی این دانشگاه برگزار شد با بیان اینکه خدمات دانشگاه آزاد اسلامی به کشور ستودنی است، اظهار کرد: با تبدیل تهدید به فرصت می‌توان بر مشکلات فائق آمد و باید از قابلیت‌های کارکنان جوان و فعال به عنوان سرمایه‌های نیروی انسانی استفاده بهینه شود.

وی افزود: اعضای هیئت علمی دانشگاه صاحبان فکر و اندیشه هستند که با تولید علم و ایده‌های نوآورانه می‌توانند در مسیر تبدیل علم به سرمایه و ارتباط کاربردی دانشگاه با صنعت گام‌های مؤثری بردارند.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، ایجاد مراکز رشد، سراهای نوآوری و اقتصاد دانش‌بنیان را مهم‌ترین راه‌حل برون‌رفت دائمی از مشکلات عدیده مالی و ایجاد درآمد پایدار در واحدهای دانشگاهی دانست و مطرح کرد: با تبدیل به احسن املاک و مستغلات مازاد دانشگاه می‌توان در ایجاد درآمدهای غیرشهریه‌ای اقدامات مؤثری انجام داد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با بیان ظرفیت‌های موجود در منطقه در حوزه‌های گردشگری، کشاورزی و معادن، خواستار ارائه طرح‌های برون‌دانشگاهی از سوی اعضای هیئت علمی در راستای درآمدهای غیرشهریه‌ای شد.

کرمانیان تأمین منابع مالی برای پرداخت حقوق و بخشی از معوقات بیمه و وام بانک ملی اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه، شارژ صندوق پس‌انداز با تأمین منابع مالی تا سقف یک میلیارد ریال، تأمین اعتبار ارائه تسهیلات وام به دانشجویان ورودی جدید و تخصیص اعتبار برای تجهیز دفتر روابط عمومی را نوید داد.

داریوش خادمی شورمستی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه نیز با ارائه گزارش عملکرد این دانشگاه بیان کرد: این دانشگاه در راستای جذب حداکثری دانشجو توانست با تثبیت دانشجو، اکنون روند افزایش تدریجی در جذب دانشجو را ادامه داده و در این راستا خواستار ایجاد و راه‌اندازی رشته‌های پرطرفدار در تحصیلات تکمیلی و طرح تعاون رشته‌ها در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران شد.