آغاز ثبت نام مسابقات سراسری قرآن و عترت در واحد سوادکوه

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۲/۰۶

ثبت نام بیست و پنجمین دوره مسابقات سراسری جشنواره هنر ادبیات و پژوهش دینی و فرهنگی قرآن و عترت به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سواد کوه آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی واحد سوادکوه، مسئول کانون قرآن و عترت واحد سوادکوه گفت: بخش شفاهی این مسابقات در مرحله مقدماتی را شامل حفظ قرآن کریم، قرائت، ترتیل و تحقیق قرآن کریم، اذان و تواشیح عنوان کرد که در اردیبهشت ماه برگزار می شود.

علی اکبر فلاح زمان جشنواره هنر، ادبیات دینی و پژوهش در رشته های خطاطی، عکاسی، نمایشنامه نویسی، طراحی، قالی بافی، تحقیقات و پایان نامه را خرداد دانست و افزود: تاریخ برگزاری بخش کتبی مسابقات در رشته های تفسیر قرآن کریم، زندگی چهارده معصوم (ع)، حفظ ادعیه، نماز و احکام ویژه استادان، کارکنان، دانشجویان و خانواده کارکنان و استادان متعاقبا اعلام خواهد شد.