آغاز ثبت نام دانشجو بدون آزمون در واحد سوادکوه

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۰۵/۲۷

سرپرست حوزه معاونت آموزشی واحد سوادکوه از آغاز ثبت نام دانشجو بدون کنکور در کلیه رشته های تحصیلی مقاطع کارشناسی و کاردانی اعم از پیوسته و ناپیوسته دائر در این واحد دانشگاهی خبر داد. دکتر عموزاده عمرانی در همین رابطه اظهار داشت: علاقمندان به تحصیل در مقاطع کارشناسی و کاردانی می توانند با مراجعه به سایت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس www.azmoon.org نسبت به ثبت نام اقدام نمایند. ایشان افزود: واحد سوادکوه دارای بیش از ۴۰ رشته تحصیلی در گروه های آموزشی علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی می باشد که برای دانشجویان امکان تحصیل و تشکیل کلاس در ۲ مجتمع آموزشی آزادمهر و شیرگاه مهیا می باشد. وی همچنین از اعطای تخفیف شهریه و وام های بلند مدت و کوتاه مدت برای دانشجویان جدید الورود خبر داد.