آزمون سراسری سال ۹۶ در واحد سوادکوه برگزار شد

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۴/۱۸

قریب به ۷۰۰ داوطلب آزمون سراسری سازمان سنجش سال ۹۶ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه همزمان با سراسر کشور در ۱۶ و ۱۵ تیر ماه با هم رقابت کردند.

به گزارش روابط عمومی واحد سوادکوه، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه با بیان اینکه کنکور سال ۹۶ شهرستان سوادکوه در روزهای پانزدهم و شانزدهم تیر ماه در پنج گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی، علوم انسانی، هنر و زبان‌های خارجی، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه برگزار شد، تصریح کرد: این واحد دانشگاهی با تکریم داوطلبان و شرکت کنندگان در آزمون و ایجاد فضا و امکانات رفاهی مناسب از همراهان داوطلبان پذیرایی کرد.

دکتر داریوش خادمی شورمستی گفت: این آزمون با کیفیت بالا و در آرامش کامل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه برگزار شد.

وی افزود: نظر به اهمیت برگزاری آزمون سراسری سازمان سنجش، در روز اول برگزاری آزمون یونسی معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران با هیات همراه و در روز دوم توحیدی فرماندار شهرستان سوادکوه از برگزاری آزمون سال ۹۶ در واحد سوادکوه بازدید کردند.